zondag 25 april 2010

Cherish


(als je op de foto klikt zie je een grotere weergave)
Ik vind de nieuwe papierlijn 'on the wings of a dream' van Shabby Green Door zo ontzettend mooi. Ik heb er al een aantal kaartjes meegemaakt en ook al een paar lay-outs. Deze foto's is één van mijn dierbaarste foto's van mijn (toen nog heel kleine, want maar 45 cm.) meisje. Ze is hier 10 dagen oud en mocht mee naar huis. Ik word nog altijd een beetje emotioneel als ik deze foto zie, we hebben tijdens de zwangerschap en haar geboorte al zoveel samen meegemaakt maar in de journaling vertel ik ook dat dat onze band alleen maar sterker heeft gemaakt. Ik houd zo ontzettend veel van haar (en natuurlijk ook van mijn kleine vent die ook al niet meer zo klein is).

Materialenlijst:
- rub-ons

6 opmerkingen:

Jolanda zei

wat een ontroerend verhaal!het is wat he zwangerschappen en geboortes....elke keer weer ontroerend en een wonder!ik vind je l/o erg mooi!!Geniet van je kinderen en van het mooie weer!!
Fijne dag,je bent er wel vroeg bij ;).
Groetjes,Jolanda

Romy zei

Dat is inderdaad een prachtige foto en ook een heel mooi en ontroerend verhaal. Prachtig zoals je het verhaal en de foto gescrapt hebt. Het is een hele mooie en waardevolle layout.

Lean zei

Heeeeel mooi je lo en een allerliefste foto.Zuchtttt wat gaat dat snel als je de foto´s nu van ze ziet.
gr,Lean.

Marlieke zei

Prachtige layout, Marianne! Ik had de foto laatst al mogen bewonderen. Wat een mooi herinnering is dit, zowel voor jou als voor Lynn!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Deze zeer vertederende foto heb ik, als ik goed heb, al een keer op andere lay-out van jou gezien. Maar deze lay-out vind ik schitterend. Mooi al die zachte kleuren die alleen nog maar het fragiele en de liefde voor Lynn benadrukken.

Dora zei

Ow dit is zo enorm mooi, echt vertederend, prachtig werk