dinsdag 6 april 2010

De nieuwe wedstrijd staat online!

Oke, het is weer tijd voor een nieuwe wedstrijd...Lente is weer in het land, ik heb een nieuw nichtje (Jara) gekregen en ik ben dus helemaal in de lentesferen.


We hebben ook prachtig dessinpapier binnen gekregen waar ik niet genoeg kan krijgen...zo'n leuke lentekleurtjes en dit project heb ik als inspiratiebron voor de wedstrijd gebruikt.

De opdracht:

Maak een lay-out met de kleuren, wit en/of ecru, oranje, blauw en groen. Alle vier de kleuren moeten in de lay-out terug te vinden zijn.

Je onderwerp mag je zelf kiezen.

Je hebt deze helaas keer niet zo lang de tijd om mee te doen...de inzending moet uiterlijk 22 april doorgemaild zijn. 23 April maken we de winares bekend.

De winares wint een kadobon van 10 euro. Deze wordt via e-mail naar je toegezonden.


7 opmerkingen:

Romy zei

Oh wauw, jouw canvas is helemaal te gek! En dat zijn ook meteen de perfecte woorden om deze wedstrijd te omschrijven. Ik weet nu al welk papier ik hiervoor wil gaan gebruiken: Webster's Pages Life Portrait. Waaah, ik kan nu al niet wachten hieraan te beginnen:)

Lean zei

Gaaf je canvas en het papier van Kaiser is helemaal toppie.
gr,Lean.

Lean zei

gaaf canvas heel mooi gemaakt is ook super papier van Kaiser.
gr,lean.

Lean zei

hahahah een paar min later ???????snap er niks van eerst is ie weg en nu heb je er 3.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh wauw, wat schitterend gemaakt, Marianne! Wat zal het kleine meisje later haar ogen uitkijken hierop. Ze zal vast iedere keer het vogeltje een goede morgen en welterusten willen wensen, hahahah. Ik weet niet of het met de deelname aan de wedstrijd zal lukken, maar je weet maar nooit :)!

Boukje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Boukje zei

Mooi met het vogelhuisje en de bloemetjes!
Ik heb ook een layout gemaakt, 'k zal 'm zo even naar je toemailen...
Groetjes Boukje.