maandag 31 mei 2010

Blue Beauty, ingezonden door Marlieke MoesmanO wat mooi Marlieke! Je hebt mijn favoriete kleur blauw gebruikt :-) Marlieke heeft superlieve vogels waar ze graag (en erg leuk) over scrapt. Ze laat zien dat je met een paar kleuren een hele afwisselende en sprekende lay-out kunt maken. Ze heeft alleen de kleuren turquoize, groen en ecru gebruikt. Door een kleur te kiezen die ook in de foto voorkomt wordt je lay-out meer een eenheid.

Dit is Marlieke's werkbeschrijving:
- Gemstones Glimmer Cardstock (2 kleuren)

- Glimmermist (Turquoise blue)
- Prima Esprit bloemen
- McGill Starburst pons

- Als basis is een vel Gemstones Glimmercardstock gebruikt (kleur: Opal)
- De foto is gemat op een stuk Gestones Glimmer Cardstock (kleur: Turquoise)
- Rechts zit een stuk dessinpapier. Ik heb het uitgeknipt langs de takjes en de vogeltjes en iets over de foto heen geplakt.
- Daarna in het verlengde van de streepjes van het dessinpapier aan de linkerkant een drie streepjeslijnen getekend; eerst met potlood en liniaal om alles uit te meten en daarna uit de losse hand over de potloodstreepjes.
- De turquoise bloemen zijn van Prima, de meeldraden die ik erop gemaakt heb zijn gemaakt met de McGill Starburst pons uit Gemstones Glitter Cardstock. De bloemen zijn afgewerkt met plakpareltjes
- Ook op de takjes van het dessinpapier heb ik nog wat plakpareltjes aangebracht
- De letters uit de titel zijn van chipboard en die heb ik eerst bewerkt met kleur en vervolgens met glimmermist (Kleur: Turquoise Blue)

4 opmerkingen:

Lean zei

Het is toch wat dat je zomaar je eigen papier lijn mag hebben als birdymodel.....super gaaf lootje.
gr,Lean.

Romy zei

Ik vind je werk altijd zo gaaf, Marlieke! Je hebt een hele eigen kijk op papiertjes en details en deze layout ziet er, zoals altijd, weer super uit!

Jolanda zei

Mooi!!heeel mooi.En die vogels zijn zo byzonder!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind dit een schitterende en heerlijk exotische lay-out, Marlieke. Mooie kleurencombinatie, lekker fris en vrolijk!