woensdag 5 mei 2010

Freedom!

Deze twee lay-outs zijn gemaakt met hetzelfde papier, namelijk de prachtige nieuwe Pink Paislee lijn 345 degrees  (klik op de link om meteen op de juiste pagina in de webwinkel te komen) , waar aan de achterkant rood en blauw papier verwerkt zit. En hier kun je dan weer perfect Nederlands getinte lay-outs mee maken.
Ik had het logo van museum 'de bevrijdende vleugels' heel leuk op de tickets linksboven geprint en deze al opgeplakt toen ik er achter kwam dat we deze keer helemaal niet in Best naar het museum waren geweest maar het verzetsmuseum in Overloon. Dat moest dus even opgelost worden maar leve internet...een foto printen, op maat knippen en het kan weer!
De lantaarntjes zijn stempels. De journaling is met blauw uitgeprint, gesneden en opgeplakt.

De Journaling:
19 oktober 2008. Jij en Luc zijn erg geinteresseerd in de tweede wereldoorlog en we gaan met jullie naar museum 'Liberty park' in Overloon. Je bent onder de indruk van alles wat je daar ziet en vindt het allemaal toch ook wel leuk spannend, zoals kinderen 'oorlogje voeren' spannend vinden. Maar dan zien we, per ongeluk, beelden van een concentratiekamp en daar ben je van ontdaan. Opeens is oorlog niet meer iets spannends maar vooral iets heel triest en oneerlijks en ben je heel blij dat jij en wij nu in vrijheid mogen leven.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hele mooie Lo's maar ik ben vooral onder de indruk van de journalng.

Jolanda zei

Wat mooi,en wat kan jij alles goed verwoorden!Heel knap vind ik dat.
Fijne dag verder,Jolanda

Lean zei

Jee wat heb je dat weer mooi verwerkt en mooi gemaakt.
gr,lean.

Dora zei

Ik ben daar ook geweest, ik was iets ouder maar het is indrukwekkend. en ik denk dat we niet mogen vergeten hoe belangrijk vrijheid is. Grote complimenten om er een lo van te maken!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Zeer indrukwekkende lay-outs. En wat geweldig, Marianne, dat je over onze vrijheid heb gescrapt! Want vrijheid is een groot goed!