dinsdag 18 mei 2010

Gefrobeld tijdens mijn vakantie, kaartje 1, 2 en 3

Helaas krijgen we niet altijd het weer dat we bestellen als we op vakantie gaan, maar ik was erop voorbereid en had een flinke pizzadoos gevuld met paperpads van Kaisercraft, Pink Paislee en BasicGrey en wat andere basisspulletjes zodat ik een paar kaartjes kon maken. En natuurlijk had ik een heleboel leesvoer bij,  zo'n 40  tijdschriften (handig joh, als je moeder de 'houmap' heeft) en een paar leesboeken. Deze keer heb ik 'mijn naam is Sarah' gelezen en 'the long way around' over de wereldreis van de acteur Ewan Mc Gregor. Ik neem altijd reisverhalen mee, ik heb intussen al een aardige collectie opgebouwd en lees ze alleen op vakantie. En het resultaat is altijd hetzelfde...ik wil niet meer naar huis maar ook gaan rondtrekken. Het liefst in een camperbusje en gewoon zien waar je strandt (graag ergens in een uithoek, met een mooi rotsachtig strand waar de kids krabbetjes kunnen vangen, wij weg kunnen dromen en eh....volgens mij dwaal ik nu af). Misschien later en ach...ik heb niets te klagen. Als we kunnen trekken we rond maar daar hadden we nu geen zin in....relaxen en zon wilden we (en die kregen we ook wel hoor, we hebben zelfs 3 middagen aan het zwembad gelegen, soms wel met een handdoek om tegen de koude wind maar we lagen er toch maar haha).

Maar goed...genoeg afgedwaald...


Gebruikte materialen (klik op de linken om meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht te komen):
* hertjes stempel (thuis al gestempeld met dew drop inkten)

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi hoor!!!Mooie kleuren!

Romy zei

Haha, misschien scheelt het als je de volgende keer alleen maar boeken leest over hoe fijn het thuis is. Dan ben je én blij op vakantie én blij als je weer thuis komt;) Nu alleen nog maar dat soort boeken vinden;) Scrappen is inderdaad de ideale remedie tegen een dagje met slecht weer. En je kaartjes zijn prachtig geworden! Die hertjes zijn oh zo mooi.

Dora zei

prachtige creaties mooie kleuren bij elkaar!

Anja (scrappie) zei

Mooie kaartjes hoor.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Mooie kaartjes heb je weer gemaakt, en je had nog wel vakantie!

Marlieke zei

Aha Mijn naam is Sarah ben ik ook aan begonnen maar door tijdgebrek kom ik maar niet verder. jammer hoor! Lekker joh dat je tijdens de vakantie ook nog lekker aan het scrappen bent geweest!