dinsdag 18 mei 2010

Vakantiefoto's argeles sur mer

Romy schreef dat ze benieuwd was naar onze vakantiefoto's. Nou...weet wat je zegt want ik heb er weer een heleboel gemaakt. Ik heb ze samengevat in een stel collages en als je erop klikt en dan in het nieuwe venster nog een keer op de foto klikt zie je ze groter. (ja je moet er wat voor over hebben)
Fotocollage 1:
De camping 'La Sirene' in Argeles sur Mer (zuid-frankrijk) was hartstikke leuk voor onze kids (voor ons ook hoor haha). Ze hebben de camping gecontroleerd in shirt en met officiële badge, ze zijn nu immers heuse kinderinspecteurs voor de ANWB.
Fotocollage 2: het was af en toe huilen met de pet op met regen, overstromingen en pittige buien net als je aan het barbequen bent. Maar ach...wij zien daar de lol wel van in hoor. We hebben alleen geen enkele hele paraplu meer :-)


Fotocollage 3:
Gelukkig hadden we ook heel veel mooi weer. We hebben zelfs een paar middagen aan het zwembad kunnen liggen (wel soms met een handdoek om ons heen he Luc?) maar we lagen er dan toch maar mooi in het zonnetje.
Fotocollage 4:
Natuurlijk zijn we ook veel gaan bekijken. Hierboven zien jullie het prachtige  plaatsje Collioure, met zijn kasteel en geweldige baai. Toevallig was er die middag een grote oefening van de Mariniers, wij vermaakten ons dus prima met het bekijken van al die stoere mannen...o sorry...met het bewonderen van wat zij allemaal kunnen.
Fotocollage 5:
Dit is Orgues (en nog wat, ik ben de naam even kwijt) bij Ille sur tete. Een geweldig en uniek landschap. Het heeft wel iets weg van Bryce Canyon in de USA. Er waren ook nog 2 paarden die onze kids voorlichting gaven. Fijn he, aanschouwelijk onderwijs haha. De kids waren niet onder de indruk...dat weten we toch al lang mam. Het meisjespaard had geen zin en schopte het mannetjespaard...een mooi moment voor nog wat extra advies. Lynn, als een man later iets wil wat jij niet wilt mag jij dat ook doen. Ze wordt al een echte puber want als blikken konden doden zat ik dit nu niet te typen haha.
Fotocollage 6:
Natuurlijk hebben we nog meer dorpjes bekeken. Ik houd ervan om oude verweerde ramen en deuren te fotograferen maar heb me deze keer aardig ingehouden.
Fotocollage 7:


We zijn ook nog even naar Andorra geweest. Viel dat even tegen. Wij hadden mooie huizen en veel luxe verwacht maar het was één groot koopcentrum. Het was wel heel leuk dat bij de grens nog echte doaniers aan het werk waren. Ze zijn toch een uitstervend ras bij onze europese grenzen. In Andorra heb je de mogelijkheid om de tunnel te ontwijken en over de berg heen te rijden en dan sta je opeens in ruim een halve meter sneeuw!
Fotocollage 8:
We hebben nog een kasteel bezocht. Luc heeft daar zijn kamer gevonden en al helemaal ingedeeld haha.
Fotocollage 9:
Ik houd ervan om details te fotograferen en kijk graag naar aparte vormen. De foto links is eigenlijk een boom maar als je goed kijkt zie je een meisje (of jongen, dat zou ook zomaar kunnen) met een handje onder haar kin.
Zo, nu zijn jullie weer helemaal bij (en dan heb de overige 100-en foto's maar niet laten zien haha).

6 opmerkingen:

Lean zei

Ziet er prachtig uit en wat het weer betreft...als je het maar naar je zin hebt .Hier regent het dan net zo goed hoor.
gr,Lean.

Anja (scrappie) zei

Wow wat een prachtige collage's heb je gemaakt en jullie hebben jullie zo te zien goed vermaakt ondanks het wat tegenvallende weer. Gewoon scrapvoer zou ik zo zeggen.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een sfeervolle reportage! Stuk voor stuk mooie foto's, zeer scrapbare materie. Het allerbelangrijkste is dat jullie zo genoten hebben!

Romy zei

Wauw, dat ziet er schitterend uit! Geweldig mooie foto's en zo te zien hebben jullie je goed gemaakt. Jammer van het soms wat slechte weer, maar te zien aan de foto's hebben jullie ook mooie dagen gehad. Wat is Frankrijk toch een prachtig land. Nog maar een paar maandjes en wij gaan ook weer (naar de Loire-streek, geloof ik).

Marlieke zei

Leuk leuk leuk! En stiekem wat onderonsjes voor Luc en Lynn in je teksten onder de foto's verwerkt he? ;-)

Dora zei

Prachtige foto's en die met het noodweer zijn wel leuke scrapfoto's!