zondag 23 mei 2010

Zelfgemaakte taart

Hiep Hiep Hoera,

Gisteren werd mijn dochter Lynn 12 jaar...ze is nu officieel een puber haha.
We hebben zo'n heerlijk weekend. Vrijdag tegen de avond begon haar 'kinder'feest. Eerst alle spullen in de tent. De kids (en wij) gingen barbequeen met als toetje zelfgemaakte en versierde taart, daarna gingen ze zich omkleden in hun pyama's en keken ze naar 'Coraline', Lynn wilde namelijk een enge avond. Toen de film afgelopen was gingen ze keten in de tent en elkaar griezelverhalen vertellen...met als resultaat dat we om half 1 's nachts een hoop gegil hoorden...ze waren geschrokken van schaduwen op de tent. Dat bleken dus de vlaggetjes te zijn die op het tentdoek te zien waren haha. Later, veel later vielen ze giechelend in slaap. Om half 10 was de hele bups weer wakker en hebben ze ontbeten en om half 11 werden de dames weer opgehaald. Om 2 uur kwamen de eerste gasten weer voor het 'grotemensenfeest'. Dat duurde tot half 1 's nachts...we hebben om 20.30 lekker chinees gehaald, zodat de 'plakkers' nog even bleven plakken. Het was namelijk veel te gezellig. Lynn knapte om 23.30 echt af en was op de bank in slaap gevallen. Het was dan ook wel heel veel voor haar maar ze heeft er ontzettend van genoten en mams ook...een echt ouderwets gezellig feest. Vandaag kwamen nog een paar vrienden die gisteren niet konden en nu zit mijn dochter heerlijk 'het huis anubis' te kijken. Ze heeft nl. 2 dvd's van hen gekregen. Helemaal gelukkig en voldaan.

Odetta, nog hartelijk bedankt voor je prachtige kaart. Lynn is er superblij mee.De taart...het was even wat werk maar Lynn vond hem gelukkig erg mooi. Ook haar vriendinnen waren erg enthousiast haha.

De hele bups in de tent...van slapen kwam voorlopig niets haha.
8 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Van harte gefeliciteerd Lynn en ik zie het al jullie hebben het reuze naar de zin gehad. Die taart ziet er mjummie uit hoor, knap hoor en heerlijk zo'n slaapfeestje wat zullen ze een lol hebben gehad. Ik zie daar trouwens een hele bekende blauwe pyama twee keer zelfs, hi,hi.

Jolanda zei

Zo,dat is nog eens een taart...mmmm.....
Alsnog gefeliciteerd allemaal!!
(en succes met puberen allemaal ;)

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Lynn! Dat klinkt inderdaad als een ge-wel-dig weekend. Met z'n allen in zo'n gezellige tent, jij boft:) En dan heeft je mama ook nog eens zo'n prachtige taart gemaakt. Je bent een echt feestvarken:)

Marlieke zei

Oh! Gefeliciteerd! Eerlijk = eerlijk; ik wist het eigenlijk wel maar ben het vergeten. Oeps! De taart is wel echt geweldig en volgens mij zijn alle feesten geweldig geweest!

Lean zei

Nog van harte Lynn oeiii gave taart en lekker.Ik lees dat het heeeeeeeeeeeeel gezellig geweest is.Morgen mag je bij komen..hihihi.
gr,Lean.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

HIEP HIEP HOERA, Lynn is 12 jaar!!!Nog van harte gefeliciteerd! Zo te lezen hebben jullie meisjes het heel gezellig gehad en een "freaky night" beleefd. Ik vind dat jullie best wel lang geslapen hebben, hahaha. De taart ziet er ook al zo mooi en overheerlijk uit!!!

Dora zei

Nog gefeliciteerd, en mijn hemeltje wat een enorm mooie taart..enne ik ben 7 maart jarig;)

Suzanne zei

Van harte gefeliciteerd nog met Lynn! ZO te zien was het een erg gezellig feestje! De taart ziet er echt megalekker en supermooi uit!