vrijdag 4 juni 2010

15x15 cm. lay-out, ingezonden door Klaske Dijkstra

Klaske heeft deze mini-layout van 15x15 cm. gemaakt en naar me doorgemaild.
Dit is haar werkbeschrijving: (door op de linken te klikken kom je meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht.
Het is een mini op 6*6 inch. Ik heb hier de stempel "Admit" van Inkadinkado gebruikt (tekst en ticket) en op het ronde chipboard heb ik een stempel van de "round frames" van Inkadinkado gebruikt. Het gebruikte papier komt uit het paperbloc Queen Bee van Pink Paislee.


Dank je wel voor het doormailen van je leuke mini-layout Klaske! Ik vind het heel leuk om te zien hoe je de round frames stempel hebt gebruikt. Door er een bloem in te plaatsen (in plaats van de bijhorende tekststempels) heb je er een embellishment van gemaakt.7 opmerkingen:

Birgit Koopsen zei

Hoi Marianne,
Dank je wel voor je leuke berichtjes op mijn blog! Ben erg benieuwd naar je rood-wit-blauwe creaties dus ik kom volgende week zeker even kijken :)
Ik hoop voor mijn zoon dat 'ie idd goed voetbalt met deze coole sokken, hij is op het moment nml. aan het trainen voor de selectie van B1. Ben dus flink aan het duimen dat 'ie het redt!!!

Lean zei

Super gaaf mini lootje geworden Klaske.
gr,Lean.

Jolanda zei

leuk zo een mini!!Heel mooi gemaakt en wat een mooie foto!!!
Fijn weekend,geniet van de zon.
Groetjes,Jolanda

Romy zei

Wat een leuk formaat is dit zeg. Zelf heb ik altijd moeite met het feit dat je zo weinig ruimte hebt op zo'n kleine layout, maar zo te zien is het Klaske wel heel goed gelukt. Hij is superleuk!

Anja (scrappie) zei

Supergaaf Klaske.

Marlieke zei

Wat leuk; een Lo op een klein formaat. Hi ziet er goed uit!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterende mini lay-out!