woensdag 23 juni 2010

Beach Boy, gemaakt door Gastdesigner Henriëtte Overbeek

Vandaag zien we Henriëtte's eerste lay-out. Ik vind het zelf altijd prachtig als de achtergrond wit of witachtig is en alle focus naar het gekleurde gedeelte (met de foto daarin) gaat. Doordat ze de witte achtergrond bewerkt heeft met stempels is deze toch heel interessant om naar te kijken en wordt het ook niet zo'n wit vlak. Maar...de aandacht gaat naar de foto. Hieronder vind je Henriëtte's werkbeschrijving:Als ondergrondvel heb ik een witte cardstock genomen. Daar heb ik met verschillende stempels en stazon timber brown op gestempeld. Daar overheen heb ik ruwweg een laagje gesso aangebracht. Wanneer het goed droog was, ben ik met een doosje distress inkt langs de randen van het cardstock gegaan.


Het design papier wat ik gebruikt heb is allemaal van pinkpaislee 365 degrees collection. Daarvan heb ik alle randen flink bewerkt met de edge distresser en distress inkt.

De twee labels achter de foto zitten aan elkaar en heb ik bewerkt met stempels en distress inkt en voorzien van een vintage touwtje. Aan de rechterzijde zit onder het design papier en de foto een jounaling kaartje van K&Company, als afwerking heb ik daar een drietal eyelets geplaatst, knoopjes een glasparel. De titel is gemaakt van tickers van American Craft en andere letterstickers.

Aan de linkerzijde zie je een stukje boekpapier wat weer bewerkt is met distress inkt. De bloemen die ik gebruikt heb zijn van prima en vastgezet met een mooie brad. Daarnaast zit een rubon van Basic Grey.

Verder is de layout afgewerkt met een clip en accolade van Making Memories, een schelpen bedeltje en een metalen vlinder.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Heeeeel mooi,de achtergrond is super!

Tessa Tegendraads zei

Echt een prachtige layout!

Romy zei

Wauw, deze is inderdaad wel echt helemaal super... De achtergrond, de kleurtjes, de foto...zo mooi allemaal!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schitterende lay-out, mooie kleuren, geweldige details!

Anja (scrappie) zei

WAUW die achtergrond is gaaf zo bestempeld ga ik onthouden hoor.

jannekevanveen zei

schitterend,dit ga ik ook proberen gr janneke