dinsdag 29 juni 2010

Dance Love Sing Live, gemaakt door Designlid Anja Curvers
O sjucht, je zou deze lay-out toch zo in je eigen album willen plakken? Anja laat hier zien dat je, door de figuren uit het papier te knippen, heel gemakkelijk leuke effecten krijgt. Ze heeft hier de bloemen uitgeknipt en deze rondom de foto opgeplakt. Daardoor gaat alle aandacht naar de foto.

Dit is haar werkbeschrijving:

Als basis een vel kraft cardstock van 30x30 cm

De randen zijn beinkt met bruine inkt.
De opbouw van boven naar beneden.

Een strook kaiserkraft devonshire clarabelle, tekststrook van het magnolia papier, een strook van het magnoliapapier bewerkt met een deep edge borderpons van martha steward, de foto,
onder de foto een strookje victorian rose bewerkt met een borderpons. Hieronder een strook van het wild violets papier en een rick rack strook van het magnoliapapier en als laatste een strook van het clarabelle papier.

Zowel aan de linker- als ook aan de rechterzijde zijn uitgeknipte bloemen uit het aurora papier verwerkt een aantal zijn m.b.v foamtape opgebracht zo krijg je wat meer diepte.

Daarnaast heb ik een diecut element van kaiserkraft devonshire gebruikt en het kaartje waar een strikje met oranje lint doorgeknoopt is is van de verpakking van de diecutelementen.


6 opmerkingen:

Dora zei

De lo is erg mooi..maarre de foto is schitterend!

Jolanda zei

oh wat mooi!het knipwerk is super!
heel mooi gemaakt en de foto is een plaatje!
Groetjes,Jolanda

Henriëtte zei

hele mooie layout met lekker vrolijke kleurtjes en een schitterende foto.........

Lean zei

heerlijke lo met aardig wat knip werk.
gr,Lean.

Romy zei

Ik ben zelf ook dol op knipwerk en op deze layout staan alle uitgeknipte figuurtjes ook verrassend mooi. Prachtig lootje!

Marlieke zei

Oh!! Ja! Ik vind deze LO hééél mooi!