zondag 27 juni 2010

Mini-album 'Boshut bouwen', gemaakt door Gastdesigner Henriëtte van Overbeek

Lest maar zeker niet least, dat is deze inzending van Henriëtte. Als laatste project heeft ze een prachtig mini-album gemaakt. Eerst kunnen jullie de werkbeschrijving lezen en daarna kunnen jullie genieten van alle foto's.

Dank je wel Henriëtte voor het deelnemen aan ons Gastdesignteam. Misschien zien we je nog wel een keertje terug op deze blog. Het gastdesignerschap krijgt zeker een vervolg!

Dit is Henriëttes werkbeschrijving:
Voor de kaft heb ik van een transparant vel van little yellow bicycle twee stukken gesneden van 10-15 cm. Voor de rug heb ik een stukje cardstock gebruikt van 10-4 cm. en dit gerilt op 1,5 cm. vanaf beide zijde ( de rug wordt dan 1 cm. breed).


Voor het boekje heb ik 2 stroken cardstock gebruikt van 10-30,5 cm. Deze ril je op 14,5 cm. Je houdt dan nog 1,5 cm. over om de stroken aan elkaar te maken en in het boekje te bevestigen. Wanneer de basis klaar is kun je het boekje gaan “aankleden”.

Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van Pinkpaislee 365 degrees collection en allerlei embellishments die bij het onderwerp van de foto’s passen. Voor sommige pagina’s heb ik gebruik gemaakt van randponsen en de tekst in het boekje is gemaakt met de dymo-tang. Ook heb ik de edge distresser en distress inkt gebruikt om een vintage look te creëren.

De voorkant:

 
Pagina 1:

Pagina 2 en 3:
Pagina 4:

Pagina 5 en 6: 
Pagina 7 en 8:

Bovenaanblik:


6 opmerkingen:

Jolanda zei

oh Henriette,wat gaaf,dit is mooi en wat weet je de sfeer mooi weer te geven!!
Super gemaakt!!!
Fijne dag,Jolanda

Romy zei

Oooh...wat gaaf zeg! Het ribkarton past perfect bij de foto's van het boshut bouwen en ik vind de manier waarop het album uitgevouwen wordt ook zo gaaf!

Marlieke zei

wauw heee wat is deze mini ontzettend mooi geworden! Alles past perfect bij elkaar! Kanp stukje werk!

Anja (scrappie) zei

Gaaf miniboekje hoor echt prachtig.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ziet er super uit! Bijna retro-achtig! Ik vind het heel erg mooi Henriëtte!

Dora zei

Complimenten erg mooi!