zaterdag 5 juni 2010

workshop vorige week en workshops/crop komende week

Vorige week gaf ik een workshop. Deze 5 dames hebben heel hard aan hun mini-album gewerkt maar helaas kregen ze het niet helemaal af. Natuurlijk konden ze alles mee naar huis nemen zodat ze het verder af konden maken en ik heb al gezien dat dat prima gelukt is. Jullie zien wel dat het tijdens een workshop een georganiseerde chaos is haha.

As. maandag geef ik weer een besloten workshop, namelijk een lay-out in vintage stijl. Natuurlijk gaan we met leuke techniekjes werken die meteen een vintage effect geven. Deze workshop komt binnenkort ook online op de workshoppagina te staan.

As. woensdag is de laatste crop voor de zomervakantie. We hebben nog 3 plaatsen vrij dus als je zin en tijd hebt...geef je snel op via de workshop pagina in de webwinkel.

Komende zaterdag geef ik weer een besloten workshop, deze keer een vintage-achtig album waarin we lekker aan de slag gaan met gesso en glimmermist. Kan dat bij een vintage album? Ja hoor, dat kan heel erg goed zelfs. Ook deze workshop komt binnenkort online op de workshoppagina te staan. Als je met 3 of meer personen bent kun je een van deze of een van de andere workshops bespreken.

O ja, de rij lay-outs (boven in beeld) is inmiddels alweer helemaal veranderd. Er hangt nu alleen maar blauw/rood/ecru...hoezo een kleurentic haha. Ik zal maandag proberen een foto te maken.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Je hebt het er maar druk mee! Maar wel gezellig druk denk ik? Ben heel benieuwd naar je workshops hoor!

Lean zei

Volgens mij moet je, je ruimte maar weer verlengen...hihihi zit knap vol zie ik,maar dat is weer goed nieuws toch????Workshops klinken als muziek in mijn oren.
fijne avond nog &zondag gr,Lean.

Romy zei

Dat ziet er super uit! Je maakt geweldige dingen en kunt ook hele goede workshops geven, kan ik uit ervaring zeggen:)

Jolanda zei

gezellig!!

Dora zei

Ziet er heel gezellig uit!