donderdag 15 juli 2010

Kom dan als je durft...In het echt is deze lay-out veel frisser van kleur, maar op één of andere manier krijg ik het wit niet echt wit.
Maar goed, het is zo.
De ondergrond is een wit cardstock waarop ik met stempelsset 'Winterwonderland'  en Versamagic Dew drop inkten heb gestempeld. Daarna heb ik gesso over de inkt gesmeerd zodat dit wat vervaagd. Het papier komt weer allemaal uit de collectionpack "Oliver" van BasicGrey. De titels zijn een combinatie van Letterstickers uit het collectionpack en My little shoebox stickertjes. Op het papier langs de foto heb ik dotjes 'puffy paint' gedaan (in sommige cirkeltjes) en deze verwarmd met een heattool. Zo lijken het echte sneeuwbolletjes. Ook heb ik sommige rondjes ingekleurd met diverse kleuren inkt. Ook heb ik stippeltjes in een cirkelpatroon gemaakt met puffypaint. Deze heb ik aan de lucht laten drogen zodat ze niet omhoog komen. Het kaartje met 'play' is een adage ticket.

5 opmerkingen:

Lean zei

gaaf weer mooie kleuren ook en de journaling is super.....een beetje sneeuw is wel eens lekker.
groetjes,lean

Jolanda zei

Heel mooi!!Ik heb dat ook vaak,dat ik mijn kleuren niet scherp krijg,het resultaat blijft mooi hoor!!!
Groetjes,Jolanda

Romy zei

Hihi, de layout past perfect bij de foto van je kleine boef. Ik vind de 'sneeuwdrupjes' op de layout hele gave details en het geheel ziet er weer prachtig uit!

Marlieke zei

hahaha het is al 3 weken warmer dan 25 graden en jij komt met een layout vol sneeuw! ;-) Ik vind 'm erg leuk! gaaf hoor dat je je basisvel zelf gecreerd hebt door te stempelen. En die witte bolletjes maken het helemaal goed af!

Dora zei

Ondanks dat is het echt wel een hele leuke en mooie lo, en leuke journaling!