maandag 9 augustus 2010

Do the Robot (Luc)

Nu, in de vakantieperiode, zet ik niet elke dag iets neer maar om de 3 dagen.
De ondergrond is een vel 'Gemstone' cardstock. Deze was eigenlijk te lichtgrijs naar mijn zin (zie de detailfoto waar ik de orginele strip links heb neergelegd). Ik heb het glimcardstock besprayed met grijze glimmermist. Omdat het pas na een paar seconden in het cardstock trekt kun je het nog heel goed uitvegen met een doekje. Het effect is heel mooi, een nog betere subtiele glimmer!
De rest van het papier is van FancyPants, Pink Paislee en Sassafras Lass. Het cremekleurige cardstock is uit de paperpad Manilla van BasicGrey. De stempels zijn robostempels. Vergelijkbare stempels kun je hier vinden. De aluminiumkleurige strip is een stukje van de strips waar Lynn en Luc zich mee ingewikkeld hebben. Ik vind het leuk om orginele dingetjes te bewaren en deze op de lay-out te verwerken. Meestal vergeet ik het maar deze keer niet :-)

4 opmerkingen:

Jolanda zei

Hahahaha,dit is heel erg leuk!Kan me het ook zo goed voorstellen....kinderen kunnen zulke leuke dingen verzinnen en willen altijd alles meenemen...waarvan jezelf (ik dan) zoiets heb vanne...moet dat nou??!!
Heel leuk geworden en ik zie het zo gebeuren!!
Fijne dag,Jolanda

Marlieke zei

Hihi je neemt me helemaal mee in het spel-avontuur van Luc en Lynn! Erg leuk en ook erg leuk verwerkt! MIjn complimenten, het ziet er mooi uit!

Lean zei

Super weer en hoe komen ze erop om de linten zo te gebruiken ....gaaf hoor.
groetjes,Lean.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Een kinderhand is gauw gevuld, zo blijk het wel uit jouw verhaal! En een mooie lay-out ontstaat dan weer spontaan uit deze gebeurtenis. En dat Lynn en Luc inderdaad nooit hun fantasie mogen verliezen!