maandag 2 augustus 2010

Heel gezellig!

Zaterdag was ik bij Odetta Donners op bezoek. We proberen elkaar toch wel minimaal 1x per jaar te bezoeken maar gelukkig lukt het wat vaker. Het was een erg gezellige middag. We hadden voor elkaar een Goodiebag gemaakt. Odetta had me weer veel te veel verwend met allemaal prachtige goodies, een geweldige kaart met lieve tekst, een zelfgemaakt mini-album en een prachtige fotolijst als kado nog voor mijn verjaardag. Gekke (lieve) meid is ze toch haha.
Rob had een heerlijke cake voor ons gebakken en daarna zijn we naar Blerick gewandeld waar we onderweg langs een hobbywinkeltje kwamen die uitverkoop hield. Het winkeltje stond werkelijk helemaal vol met papier. En met werkelijk vol bedoel ik ook echt vol. Ik heb nog nooit zoveel papier per vierkante meter gezien. Daarna hebben we nog gezellig geshopt en vooral heel veel gekletst. Aan het einde van de middag waren we nog echt niet uitgekletst. Dank je wel voor de gezellige middag Odetta en tot snel mails/bels/ziens!

Dit is de kaart die ik van Odetta heb gekregen. Door tijdgebrek heb ik helaas nog geen foto's kunnen maken. Deze kaart heb ik van haar blog geplukt (sorry Odetta).


En ook dit prachtige canvas heb ik van Odetta gekregen (sorry Odetta, ook deze heb ik van je blog overgenomen).4 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Jahaaaaah, het was weer ouderwets gezellig!!! Juist misschien omdat wij elkaar niet zo vaak zien, blijft het wel iedere keer heel speciaal. In ieder geval heel hartelijk bedankt voor je gezelschap en je schitterende goodies!

Romy zei

Dat klinkt als een hele gezellige dag met z'n tweetjes in Venlo:) Prachtige cadeaus, gezelligheid, scrapshoppen...wat wil je nog meer:)

Jolanda zei

Klinkt gezellig,mooie werkjes heb je gekregen...het canvas is super!!
Fijne dag,Jolanda

Marlieke zei

Ik had bij odetta inderdaad al gelezen hoe gezellig jullie het gehad hebben! Leuk joh! Blijf er maar van genieten!