woensdag 4 augustus 2010

Titel in opdracht

Misschien weten jullie dit nog wel...ik ben in 2006 begonnen met een heel klein webwinkeltje in het maken van titels op bestelling. Daar ben ik vorig jaar mee gestopt (of is het inmiddels alweer 2 jaar geleden?) omdat ik was overgegaan in de webwinkel die ik nu heb en het maken van de titels gewoonweg te veel tijd kostten. Er zitten immers maar 24 uur in een dag en daarvan moeten er ook nog een aantal van gebruikt worden voor de opvoeding van de kids, eten, slapen en als het kan ook nog wat vrije tijd. Ik ben daar toen dus mee gestopt, met pijn in mijn hart, dat wel. Een paar dagen geleden vroeg iemand of ik nog een titel voor haar wilde maken omdat ik dat voor haar andere kinderen ook had gedaan en ze graag ook een titel in het boek van haar jongste wilde. Natuurlijk doe ik dat. Dit is het resultaat:6 opmerkingen:

Suzanne zei

Wow zeg, erg mooi gedaan! Die bloemetjes eromheen passen er helemaal bij!
Liefs Suzanne

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik kan mij heel goed voorstellen dat jouw klant nog een titel bij jou wilde bestellen. Het ziet er beeldschoon uit!

Marlieke zei

Ja dat weet ik nog wel ja. Jouw titels zijn ook echt zoooo mooi. Deze ook weer! Erg mooi!

Jolanda zei

Dit wist ik niet....maar ik begrijp dat je ermee gestopt ben...zo mooi,daar moet een zee van tijd in zitten...en dan blijft er verder weinig tijd over...oh,ik heb nu al 3x gekeken,wat mooi zeg!!!Die bloemetjes,heel mooi gemaakt!!!!
Fijne avond,Jolanda

Romy zei

Wauw, wat is die mooi! Ik weet zeker dat ze daar superblij mee is. Wat een precies werkje zal dit zijn geweest.

Dora zei

het is dan meteen ook wel een hele mooie, en ja je wilt zoveel maar moet keuzes maken, ik zou wel eens dat er veel meer uren in een dag zaten;)