zondag 26 september 2010

15 jaar getrouwd

29 September zijn we 15 jaar getrouwd maar dat hebben we gisteren samen met onze kids gevierd. Een poosje geleden hadden we van mijn schoonzusje vrijkaartjes gekregen voor het Dolfinarium. Zij gebruikten de kaartjes niet en wij zijn er superblij mee. Dus zijn we gisteren daarheen gereden en hebben een heerlijke dag gehad. We hadden gisteren ook uitgerekend dat we al 21 jaar een relatie met elkaar hebben. Ik ken Henri nu dus langer wel dan niet. Bizar hoor! Hier zijn een paar foto's van ons dagje uit.


Henri en Luc samen aan de knuffel.

Lynn en Henri tijdens de Zeehonden show. Lynn had een tas gekregen die ze tijdens de show aan de man op de foto hieronder moest geven en ze zag het nog niet helemaal zitten zoals je ziet op de foto. Stom, maar ik heb geen foto van het moment dat ze de tas ook echt afgaf. Ik was te veel onder de indruk haha.


De orka die eind juni gevonden is in de Noordzee. Ze moet nog zo'n 100 kilo aankomen en dan mag ze weer terug naar zee.

Ik ben dol op dolfijnen.


5 opmerkingen:

Romy zei

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie 15-jarig huwelijk! Wat een tijd al:) Zo te zien hebben jullie het op een superleuke manier gevierd. Het Dolfinarium blijft superleuk. Ik zou er eigenlijk ook weer eens heen 'moeten'...het is al zo lang geleden... Mooie foto's allemaal!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!! En wat is er nu mooier om dit samen met het hele gezin dit heugelijke feit tijdens een dagje Dolfinarium te vieren :)!!!!

Marlieke zei

Alvast van harte gefelciteerd! Wat een tijd zeg. Leuke 'weetjes' heb je weer met ons gedeeld! Ik ken Maarten ook al heel lang, maar nog niet langer wel dan niet hoor (zoals jij het zo leuk omschreef); wij hebben nu ruim 10 jaar een relatie, en volgende week (5 oktober) zijn wij alweer 3 jaar getrouwd. Wat leuk dat jullie er een daje uit van hebben gemaakt. Het ziet er gezellig uit!

Jolanda zei

Alvast van Harte Marianne!!!Wat een tijd zeg!!Mooie foto's,die vragen erom gescrapt te worden!!
(jippie!!!)
Fijne avond en nog veel mooie jaren samen!!!(en met de kinders natuurlijk!!)

Lean zei

alvast van harte en jullie hebben het heerlijk met zijn viertjes gevierd .
Lekker een dagje Hardewijk.