dinsdag 14 september 2010

3e pagina vakantie gefröbel

Op deze dag regende het werkelijk 'cats and dogs' zoals de engelsen dat zo mooi zeggen. Jeetje, ik heb nog nooit zoveel regen zien vallen. De regen was zelfs een gedeelte de tent ingelopen, Luc's kussen was nat en ook hun kledingtas. Snel hebben we alles omhoog gezet. Gelukkig had ik een stuk heerlijke zwitserse chocolade gescoord, met alcoholvulling. Dat verzachtte het ongemak haha.

O ik zie nu dat hij helemaal scheef ingescand is. Ach ja....da's niet zo erg nietwaar?  Je ziet dat ik gewoon lekker met mijn vingers heb gekliederd. Een beetje verf in verschillende kleurtjes op het papier en kliederen maar. Gewoon lekker spelen met verf, net als toen we kind waren. Het gaat niet om het resultaat maar om lekker bezig te zijn. (zie ook de quote van de eerste pagina, een paar berichtjes geleden).

3 opmerkingen:

Lean zei

Als je maar lol hebt toch gaaf gekliederd [is dat nederlands]en chocolade en alcohol is altijd ok.
groetjes,Lean.

Romy zei

Dat klinkt als een heerlijke dag ondanks de regen: chocolade en fröbelen...wat wil je als mens nog meer (tja, een beetje lekker weer natuurlijk;)). En dit ziet er heel gaaf uit!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Stevie Wonder had het graag gezien dat je scheef hebt gescand! Waar het weer wel niet goed voor is. Voor mooie creaties van Marianne, zoals deze!