woensdag 29 september 2010


We hebben vandaag weer veel leuke artikelen binnen gekregen. Wil je alle nieuwe artikelen bekijken? Neem dan snel een kijkje op de 'nieuwe artikelen pagina' in de webwinkel.  Daar vind je ook gemakkelijke linken zodat je meteen op de juiste pagina's in de webwinkel terecht komt om meer informatie van de artikelen te vinden.

Eline Pellinkhof heeft 2 prachtige stempelsets uitgebracht.
Superleuke embellishments voor een heel klein prijsje.

De mini deck 'Pixie Licious' van Cosmo Cricket is beperkt binnen gekomen.


We hebben weer nieuwe vormen en kleuren strass swirls binnen gekregen.
We hebben een nieuw pakket cardstock aan het assortiment colorcore cardstocks (15x15 cm.) toegevoegd. Lekker frisse kleuren. Het pakket bevat 80 vel en als je het scheurt of embost en daarna de bovenkant opschuurt komt een bijpassende kleur binnenkant tevoorschijn.


Eline Pellinkhof heeft deze fijne paperpads samengesteld. Ze zijn 20x30 cm. en bevatten 16 vel dessinpapier. Voor de prijs hoef je het niet te maken want ze zijn erg prettig geprijsd.


Van Marianne Design kregen we deze 4 o zo mooi gedetailleerde stansjes binnen. Ze kunnen met elke stansmachine gebruikt worden.


Ook hebben we weer twee nieuwe ponsen binnen gekregen. Dit schattige vlindertje is maar 1,5 cm. lang en is een mooie aanvulling op de andere vlinderponsen die we in ons assortiment hebben en de andere pons is al helemaal in kerstsfeer. Het zijn namelijk hulstblaadjes.

We hebben weer 4 nieuwe paperpacks van 30x30 cm. van Tilda binnen gekregen.

We hebben weer 3 kleuren primaflowers aan het assortiment toegevoegd.

Nieuw van Graphic 45 is de prachtige lijn 'Steampunk'. We hebben de grote paperpads van 30x30 cm. aangekocht.
Nieuw van Marianne Design is deze veelzijdige Noorse IJssterren stansset.


Nieuw zijn de Pearl makers. Een soort van dikke pen met een heel klein uiteinde waarmee je heel gemakkelijk mooie pareltjes kunt maken. We hebben maar liefst 18 kleuren ingekocht!

We hebben 4 nieuwe sets masks binnen gekregen. Allemaal van Prima Marketing.

We hebben deze paperpad van 30x30 cm. en bijpassende embellishments van Tilda binnen gekregen. Neem snel een kijkje.

We hebben veel papier en diverse embellishments uit de nieuwe 'Lost and Found' lijn van My Minds Eye binnen gekregen. Bijna al het dubbelzijdige dessinpapier heeft glitteraccenten op de voorzijde en ook de bijpassende embellishments zijn rijk versierd.

Bo Bunny heeft 'Olivia' uitgebracht, een papierlijn vol warme, rijke kleuren. We hebben natuurlijk ook de bijpassende kleuren cardstocks vermeld.

Jillybean Soup heeft een prachtige nieuwe lijn 'Pasta Fagioli'.  We hebben natuurlijk ook de bijpassende kleuren cardstocks vermeld.

We hebben een heleboel nieuwe thickers binnen gekregen.Geen opmerkingen: