dinsdag 5 oktober 2010

Family, gemaakt door Designlid Anja CurversToen ik Anja's lay-out zag was mijn eerste reactie...o wat mooi, wat een prachtige kleurcombinatie.

Dit is Anja's werkbeschrijving:
Als ondergrond heb ik een effen zwart vel genomen. Hierop stroken van het lost & found market street pleated skirt en union square perfect damask rondom de foto geplakt. In de linkeronderhoek een groepje gemaakt van een stukje jute hierop wat prima marketing blaadjes en bloemen verwerkt, een drietal houten knopen en een touwtje. Onder dit embellishmentgroepje een rub-on van pink paislee verwerkt.


Onderlangs de foto een strookje wit papier bestempeld met tekst geplakt en hieronder weer een strookje van het union square perfect damask papier verwerkt eerst m.b.v. een borderpons van een rand voorzien. Een labelholder vastgemaakt aan het papier en de datumaanduiding is met letterstickers gemaakt. De titel is met thickers van american crafts gedaan. Aan de linkerkant naast de foto heb ik een stukje van een pink paislee amber road patched canvas tag opgeplakt.


2 opmerkingen:

Jolanda zei

super die kleurcombinatie is heeel mooi!!!En wat een leuke foto!!!Heeeeeel mooi!!

Romy zei

Juist door de strakke vormgeving is dit een hele mooie layout!! Het clustertje bloemen/blaadjes is prachtig.