maandag 11 oktober 2010

Merry Christmas, gemaakt door Designlid Anja CurversAnja is al helemaal in de kerstsfeer en ze laat met deze kaart zien dat je helemaal geen 'echt' kerstpapier hoeft te gebruiken. Onze tip...kijk goed naar de kleuren van het papier. Als jij vindt dat het winter- of kerstkleuren zijn dan is dat zo en kun je het gebruiken voor bv. een kerstkaart.

Dit is Anja's werkbeschrijving:
Al het gebruikte dessinpapier is van My Minds Eye.
Als basis een kaart van 13,5 x 13,5 cm gesneden uit kraft papier.

Hierop een stuk kraft papier ongeveer een cm kleiner,eerst de randen met de edgedistresser bewerkt en beinkt, opgeplakt op de kaart.
Bovenlangs een strookje van het  union square perfect damask papier, daaronder een strook van het union square damask papier maar dan de andere zijde verwerkt.
Uit een restje van het pink paislee amber road patched canvas tag met de spellbinder nestabilitie een tweetal rondjes uitgestanst. Hiervoor heb ik het canvas eerst op aslan geplakt. Uit het market street dictionary een drietal rondjes geknipt en deze op de cirkels verwerkt.
Met behulp van ponsen sterren uitgeponst en deze op de rondjes geplakt. In het midden een strassteentje geplakt.
De tekst is gestempeld op een strookje van het market street pleated skirt. Rondom de kaart een organza lint geknoopt en hieromheen nog een touwtje wat door een houten knoop is geregen.


2 opmerkingen:

Jolanda zei

wat mooi!!!

talitha zei

Wat een mooie kaart! Goed gedaan! Als ik een keer een kerstkaart wil hebben dan weet ik waar ik moet zijn.