vrijdag 29 oktober 2010

OefenenIk had er best veel moeite mee dat Lynn in de laatste maanden van groep 8 zat en daarna over zou gaan naar de middelbare school. Maar dan is scrappen ook lekker therapeutisch, ik heb het gewoon van me afgescrapt haha.
Ik heb meegeholpen met het repeteren van de musical 'de trein' en af en toe wat foto's van de mede-mama's en de kids gemaakt. Als je op de foto klikt kun je de journaling lezen en meteen zien dat ik deze fout opgeplakt heb. Daarom heb ik de nummers 1,3 en 2 opgeplakt zodat we ze later nog steeds op de juiste volgorde kunnen lezen...tadaa...opgelost haha.

Het papier is van October afternoon-fly a kite en Jillybean Soup - pasta fagioli.

6 opmerkingen:

Romy zei

Ik kan me voorstellen dat je het best lastig vond. Het is ook een hele grote stap voor een 'klein' meisje. Je layout is supermooi geworden! En de trein past er perfect bij!

Marlieke zei

Wat een slimme oplossing met je journaling. Ik zou daar dan zoooo van balen als mij dat zou gebeuren. Het is een leuke LO geworden! Gaat het oed met Lynn op de middelbare?

Lean zei

Heel mooi lootje geworden en 123 of 132 haalt niet uit toch jij bent de scrapbaas...
groetjes,Lean

Anja (scrappie) zei

Wat leuk gedaan Marianne en inderdaad dat is dan wel even slikken.

Birgit Koopsen zei

Ja, dat zijn de moeilijke momenten!! Heb het 2 keer meegemaakt en ben blij dat de derde nog bijna 4 jaar duurt :)
Leuke LO!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Een tijdperk wordt afgesloten, een nieuwe fase vol gebeurtenissen breekt aan. Je hebt er in ieder geval een geweldige lay-out van gemaakt!