donderdag 30 december 2010

Pippi is hot

Deze foto is al in 2008 gemaakt (jawel, weer eentje uit de oude doos), in het Astrid Lindgren Värld in Zweden. Daar waren allerlei shows waarin de hoofdfiguren uit de boeken van Astrid Lindgren de hoofdrollen speelden, zoals Ronja de Roversdochter en onze favoriet...Pippi. De show was geweldig maar o wat was het heet!

Gebruikte materialen:
- Het papier is van My Minds Eye 'True Blue'
- De bovenste rand papier is van Kaisercraft 'Candy Lane'
- De letters zijn thickers
- De embellishments heb ik gekregen van mijn lieve vriendin Odetta.

This photo is made in 2008 (o yes, another one out of the 'old box', as we say it in dutch), and was made in the Astrid Lindgren Värld in Sweden. There were all sorts of shows where the head figures (is that an correct word?) from the books from Astrid Lindgren play the main rolls, like Ronja and our favorite....Pippi. The show was great but o it was o so steamy hot...

4 opmerkingen:

Odetta zei

Pippi is mijn jeugdheldin! En ik wist dat de embellishments perfect bij jouw geweldige scrapstijl passen en dat blijkt wel weer uit deze zeer vrolijke, maar ook heel overzichtelijke lay-out! Ik vind dat de foto's ontzettend leuk verwerkt! Het zorgt bij mij voor een goede humeur!

Lean zei

Gaaf gedaan Marianne ik vind je titel helemaal te gek,
groetjes,Lean

Romy zei

Deze layout is zo geweldig leuk! De pret en vrolijkheid straalt ervanaf. Pippi is ook een beetje mijn jeugdidool...maar dat komt waarschijnlijk ook doordat ik als klein meisje altijd Pippi genoemd werd;)

Marlieke zei

Geweldig! En die titel...haha...helemaal leuk!