maandag 20 december 2010

Sneeuwfoto's

Nou ja, sneeuwfoto's. Deze eerste foto is dus geen sneeuwfoto maar een foto van 3 glazen vazen die ik heb gevuld met schelpenzand, mos en witte hyacinten. Ideetje van de Intratuin :-). Ik heb ook nog 3 grotere glazen vazen gevuld met schelpenzand, mos en plantjes met rode bessen. Maar omdat ze nepsneeuwballetjes hebben mogen ze toch in dit stukje staan haha.

Het had dit weekend erg veel gesneeuwd. Gelukkig zijn onze konijntjes gehard en niet bang van wat sneeuw. Ze spelen overdag graag buiten, maar hebben wel graag regelmatig ontdooid water en extra voer.

Sneeuwfoto's mislukken volgens mij bijna nooit.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooie vazen en mooie foto's...nu heb je echte sneeuw konijnen...kan ook niet iedereen zeggen...;)!!
Fijne avond!

Birgit Koopsen zei

Mooi he, die sneeuw! Hier ligt helaas niet zoveel... Ik vindt je glazen met hyacinten er mooi!

Marlieke zei

Heel mooi! Ik ben er gisteren ook op uitgetrokken om sneeuwfoto's te maken. Heb o.a. de flying pins (die gele kegels bij de stad aan het einde van de Kennedylaan) gefotografeerd! En toen de eerste sneeuw enkele weken geleden viel, heb ik ook foto's van de kindjes uit mijn klas gemaakt voor op de schoolwebsite (die ik trouwens mag beheren). Heerlijk en zo mooi die sneeuw! Al deed ik er vanmorgen wel erg lang over om op mijn werk te komen.

Lean zei

hihihi mooi hoor zo op mijn scherm en lekker warm binnen..sneeuwkonijnen...beter dan ...heet toch geen flappy !
doegg.Lean

Romy zei

Wat een prachtige sneeuwfoto's zijn dat! De sneeuwkonijntjes hebben stiekem wel wat magisch:) En de glazen potten met bloemen zijn ook erg mooi. Ze doen me denken aan het voorjaar...hoe leuk de sneeuw ook is, ik kan niet wachten tot het weer lente is:)

Odetta zei

Wat een prachtige sfeerimpressie! Ik ga bijna van de sneeuw houden, hahaha :). Maar wanneer ik dik aangekleed, waxhoedje op met mijn groene tuinlaarzen inclusief de thermozooltjes en een extra paar sokken aan (het ziet niet stylish verantwoord uit, maar dat geeft helmaal niet, het is super praktisch en warm)naar mijn werk kluun, weet ik waarom ik zo van de lente en de zomer hou. Het is dan zo lekker en luchtig, hahaha.