vrijdag 10 december 2010

Venice, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Anja heeft gewerkt met het prachtige papier van de Studio Callico lijn 'Documentary' en heeft hiermee een kaart gemaakt (zie 2 dagen terug) en 2 geweldige lay-outs. Haar werkstukken zijn altijd zo inspirerend en gelukkig schrijft ze altijd een werkbeschrijving bij haar projecten.

Werkbeschrijving (geschreven door Anja):

Als ondergrond heb ik een kraft vel cardstock genomen.


Uit de achtergrond van het Studio Callico - Documentary windowseatpapier een strook geknipt en deze aan de linkerkant opgebracht met een onderbreking.

Gaatjes geponst in de stroken en hierdoor een touwtje geregen. Een tweetal bloemen uit kraft cardstock geponst met een pons en hierop een cirkel uit het documentary initiary papier geplakt. Hierop een transparante knoop aangebracht en daar het touwtje doorgestrikt.

Hierboven een stempel geplaatst.

De lange titel is gemaakt met american crafts thickers en letterstickers.

Onder de foto zijn een aantal stroken papier verwerkt beginnende met een stukje pink paislee tape, dan een strook kraft voorzien van een rand met een borderpons, een strookje souvenir, de andere kant van het souvenir papier, een bredere strook kraft bewerkt met een borderpons ( de rondjes hiervan verspreid over de lay-out opgeplakt), een strook looky there en als laatste een strook window seat.

Rechtsonder de foto een kraft envelop opgeplakt, ook hier weer tape van pink paislee op verwerkt en een smal strookje souvenir papier. Tenslotte nog twee bloemen uit kraft geponst en een cirkel uit het documentary initiary papier opgeplakt.

Op de foto is zo’n zelfde soort “bloem” geplakt.

Aan de rechterkant een brede strook windowseat papier verwerkt. Hieronder een strookje van het souvenir papier voorzien van een rand met een borderpons aangebracht.

Ook weer een groepje rechtsboven gemaakt met wat stroken kraft en studio galico papier en tape. Over de brede strook nog een drietal samengestelde “bloemen” verdeeld.

Door op de linken te klikken komt u meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht.4 opmerkingen:

Lean zei

Heel mooi weer Anja gave details ook.

Romy zei

Wat een beauty! Ik krijg er echt een zomers gevoel van.

sam zei

erg leuke layout!

Odetta zei

Wat een schitterende lay-out. De foto komt geweldig hier tot zijn recht, Anja!