dinsdag 22 februari 2011

New and Improved


Oeps, de foto is niet helemaal recht genomen, maar ik heb een beetje haast. Het moet deze keer maar zo.
Ook deze foto is gemaakt nav. Sketch 241 van Scrapbookchallenges. Een paar dagen geleden heb ik ook een lay-out geplaatst die ik nav. deze sketch gemaakt heb. De letters zijn glitterthickers.

Ik zie zojuist op Scrapbookchallenges dat mijn lay-out "Pick of the Week" is...wat een verrassing. Ik voel me helemaal vereerd!

Oeps, the photo is not taken completely straight, but I'm in a hurry right now. A few days ago I placed a lay-out made with sketch 241 from Scrapbookchallenges. This is another lay-out I made with that sketch. The letters are glitterthickers.

I just saw on Scrapbookchallenges that my lay-out become "Pick of the Week". What a wonderfull surprise, I just can't believe it.


5 opmerkingen:

Romy zei

Wat gaaf dat Lynn keyboard speelt en natuurlijk nóg gaver dat ze dat ook aan jou gaat leren:) Je layout ziet er prachtig uit. Gefeliciteerd met je 'pick of the week'-schap (hihi, grappig woord):)

Lean zei

Deze is ook weer heel gaaf Marianne en gefeliciteerd met je pick of the week..

Jolanda zei

Gefeliciteerd met Je "pick of the week!!" heel gaaf!!!
Mooie L/O!!!

Marlieke zei

Gave LO zeg! En ik kan er niks aan doen, maar ook deze layout herinnert mij aan het feit dat ik hier ook nog een hele leuke keyboeardfoto heb liggen van Maarten EN (natuurlijk) Pippi en Kiwi. Haha...je zet me wel aan het werk hoor. Leuk dat je bij Lynn op les gaat! En gefeliciteerd met je pick-of-the-week!

Odetta zei

Wat een dynamische lay-out! En wat een leuke en "speelse" foto van Lynn. Je hebt het designpapier heel erg mooi verwerkt! En hartelijk gefeliciteerd met the pick of the week!