zondag 27 maart 2011

Gepimpt album


Vorige week heb ik de d-ring albums van American Crafts voor lay-outs van 15x15 cm. binnen gekregen in de webwinkel. De zijkant en een gedeelte van de voorkant is van stof (hier is het blauw) en de rest is chipboard. Ik heb de binnenkant van het album chipboard gelaten maar de voorkant heb ik opgepimpt.
Het papier is van Studio Callico. Het is hetzelfde vel, de voor en achterkant. De titel is geprint en op een restje blauw papier geplakt. In het album zitten mijn journals. Ik maak er minimaal 2 per week en sommige daarvan zet ik online. De komende 3 dagen zien jullie weer een paar journaling pages.

Last week i've got the d-ring albums from american crafts for lay-outs of 15x15 cm. in my webstore. The side and a part of the front of these albums are made from fabric and the rest is chipboard. I let the inside of the album chipboard, but changed the front side with a paper from studio callico. I printed the title and glueded it on a scrap of blue paper. Inside the album I store all my journal pages. I make minimal 2 pages each week, some of them I place online. The next 3 days I will place more journal pages.

3 opmerkingen:

Odetta zei

Wat een pakkende titel! Heel erg mooi gedaan!

Romy zei

Je hebt het op een hele mooie manier gepimpt. Erg gaaf! Ik heb deze albums ook, maar dan in 30 bij 30, maar vindt er telkens de tijd niet voor om ze te pimpen...of nou ja, er komen gewoon leuke kaart- en layoutideetjes tussendoor en dan schiet het pimpen er een beetje bij in;)

Lean zei

ziet er prachtig uit en nu lekker op vakantie..hihi
groetjes,lean