woensdag 30 maart 2011

Journal pagina Mary Poppins

Ik vond de kaartjes van Mary Poppins veel en veel te duur maar toen bij de AH de aanbieding kwam 'elk 2e kaartje gratis' hebben Lynn en ik de AH geplunderd en in één winkelbezoekje alle musicalpunten te krijgen.
Door slim in te kopen hadden we ook nog 20 euro korting.
Door op de afbeelding te klikken kun je de journaling lezen.

4 opmerkingen:

Jolanda zei

Gaaf,mijn moeder is geweest en het is zo gaaf!!(zei ze)
Mijn zussen gaan ook met de kinderen.Ik vind theater geweldig en ben ooit naar Sathurday night Fever geweest was ook top,maar ik heb t geld er niet voor over.Stom he...koop dan toch liever scrapspullen (en mijn kinderen zijn nog te klein en Nigel geeft er helemaal niet om..)
Ik wens jullie heel veel plezier en hoop te horen hoe het geweest is...

Romy zei

Mary Poppins lijkt mij ook zo gaaf. Wij hadden kaartjes gekocht met rentepunten, maar er was iets misgegaan, waardoor ze op de verkeerde datum stonden en we ze hebben moeten doorverkopen...:( Wat een slimme zet om ze bij de AH te sparen, dat scheelt flink in de kosten! Gave journal pagina weer!

Lean zei

hahahahaha jullie zijn echt erg zeg..maar groot gelijk hoor.
doegg,Lean

Marlieke zei

Wat leuk!!! Goede actie van jullie hoor! Ik houd ook erg van het theater en helemaal als het om musicals gaat maar op de een of andere manier trekt mary Poppins mij niet. Geen idee waarom niet, maar ja dat kan he. Ik wens jullie alvast heel erg veel plezier!!!