maandag 11 april 2011

Vogeltjes in vlindertuin, gemaakt door Gastdesignlid Marlieke MoesmanMarlieke had meteen inspiratie toen ze vorige week het gastdesignerspakket ontving en ze heeft oa. deze sfeervolle lay-out gemaakt. Dit is haar werkbeschrijving:


- kantje
- twee bloemtjes
- stuk swirl van KaiserCraft
- Kraft Cardstock
- ColorBox Cat's Eye Inktblokje Copper
- Nestabilities Classic Retangles
- bloemetjesbrads
alfabetstickers

Werkbeschrijving:

Snij uit verschillende dessinvellen van de Laced with Grace lijn van Glitz Design 3 stroken van 7.5cm. Zet de randjes aan met ColorBox Cat's Eye Inkt (kleur: Copper) en lijm de stroken op een vel Kraft Cardstock. Stans met Nestabilities uit de foto's wat kleinere foto's en mat ze op Craft Cardstock. Zet ook deze randjes aan met inkt. Plak elke foto op een strook dessinpapier. Neem een stukje kant, bewerk dit met inkt en plak dit over de drie stroken. Maak aan de zijkant een titel met alfabetstickers. Neem twee bloemetjes en zet deze met een bloemtjesbrad vast in de rechterbovenhoek. Knip een stukje van een KaiserCraft swirl af en laat deze swirl onder de bloemen vandaan komen. Tot slot kan in de middelste strook dessinpapier de journaling nog geschreven worden.

Overmorgen plaats ik een superleuk kaartdoosje, ook gemaakt door Marlieke.
 

7 opmerkingen:

Lean zei

wauw gaaf Marlieke heel mooi gemaakt weer.
groetjes,lean

Romy zei

Wat een gave layout is dat. Heel erg mooi vormgegeven!

Jol@nd@ zei

Echt heel mooi geworden!

Groetjes Jolanda

Jolanda zei

ooohhh wat mooi zeg!!super!

Astrid Zwaan zei

Gaaf Marlieke, lekker strak design waar alle elementen goed in uitkomen. Ben reuze benieuwd naar je volgende creatie!!!!

Odetta zei

Wat een stijlvolle layout! Prachtige foto's en geweldig mooi handschrift! Super gedaan, designer Marlieke!

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi gedaan Marlieke.