woensdag 13 april 2011

Zo'n mooi kadootje gekregen...

Ook al zie ik Odetta bijna nooit 'live', ze is een hele goede vriendin van me. We hebben elkaar via mijn webwinkel leren kennen en het klikt gewoon goed. Ze is ook altijd heel attent en een paar dagen geleden heb ik deze prachtige kaftjes in mijn brievenbus gevonden, vergezeld van een minstens net zo'n mooie kaart. De kaftjes ga ik gebruiken voor een quote boekje, ik heb nl. al meerdere quote boekjes van Odetta's hand in mijn inspiratiekast in mijn atelier staan en inmiddels heb ik weer nieuwe quotes verzameld. Ik ga nog even nadenken over de stijl maar ik laat het zeker zien als het project af is.
Ik heb de foto's van Odetta's blog overgenomen.

Dit is de buitenkant van het toekomstige minialbum

En dit de binnenkant

En dit is de prachtige kaart die ik ook heb gekregen. Odetta werkt net zoals ik...met toeval.
Wij houden van dingetjes die spontaan gebeuren. De achtergrond van deze kaart is ontstaan omdat ze
dit papier onder paspartoutjes had gelegd en deze had gesponst. Nou, ik word blij van zo'n toevalligheidjes en ga het zeker zelf ook binnekort proberen.

4 opmerkingen:

Romy zei

Hihi, ik had al zo het idee dat het voor jou bedoeld was toen ik het woord 'hertjes' in Odetta's beschrijving las;) Wat een prachtig album is het en helemaal leuk dat je het zelf kan invullen en samenbinden. Ik weet zeker dat je het op een prachtige manier gaat invullen:)

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi hoor.

Odetta zei

Graag gedaan, ik weet zeker dat de inhoud schitterend wordt! En ik ben heel erg blij dat ik jou heb leren kennen via jouw webwinkel, vriendschap is een onbetaalbaar artikel!

Lean zei

Gaaf prachtige kaftjes en een hele mooie kaart heb je gekregen.
groetjes,lean