zondag 8 mei 2011

Mary PoppinsEn hier zijn nog 2 pagina's die samen één verhaal vormen. Een tijdje geleden konden jullie al meelezen dat we de AH hadden geplunderd om goedkoop (eh goedkoper dan toch) kaartjes konden bestellen voor Mary Poppins en onlangs hebben we er een heerlijke dag van geweest. Ondanks mijn enorme vermoeidheid daarna (stomme lyme, even een note voor mezelf: accepteren accepteren en genieten van alles wat op je pad komt) had ik het niet willen missen.

3 opmerkingen:

Romy zei

Zo te lezen en zo te zien hebben jullie een geweldige dag gehad bij Mary Poppins. Wat een leuk idee om het met een dagje Scheveningen te combineren:) Hele gave journal pagina's weer!

Odetta zei

Het lijkt mij een geweldige musical voor het hele gezin. Zelf ben ik jaren geleden naar Miss Saigon geweest. En de ligging van het theater in de badplaats Scheveningen is toch helemaal super. Een dagje zee en theater, twee vliegen in 1 klap.

Marlieke zei

Heel erg leuk weer om te zien en te lezen Marianne. Wat een goed idee om over je toegangsticket een foto te plakken. Brengt me eindelijk op een idee hoe ik de treintickets van de reis naar Zwitserland kan scrappen, haha!