dinsdag 21 juni 2011

Hybride scrappen...een kaartje

Soms moet je jezelf even uitdagen (tenminste, dat doe ik zelf graag). Deze keer heb ik een afdruk gemaakt met de printer. Dat zijn de vogels, de tekst en de hartjescirkels. Deze heb ik uitgeprint, bijgesneden tot een goed formaat. Daarna heb ik de randen beinkt met eerst blauwe distress inkt (met behulp van een waterbrush) en de randen zwart gemaakt met zwarte inkt. De tekst HUG heb ik ingekleurd met old paper distress inkt en waterbrush en na het drogen heb ik de blauwe rand om de letters op dezelfde manier gemaakt. Dit heb ik op een velletje scrappappier geplakt en voila...een beetje van de printer en een beetje van mezelf.

5 opmerkingen:

Lean zei

die is echt heel gaaf geworden.
groetjes,Lean

Cornelie zei

Ja leuk is dat! Ben mezelf ook aan het uitdagen, ook op de computer, verbazingwekkend hoe snel je meer kunt! Ben er nog niet mee op een kaart aan de slag gegaan, maar als ik dit zo zie, moet ik dat toch maar eens doen!
Groetjes Cornelie

Romy zei

Ik vind die hybrid creaties er altijd zo gaaf uitzien...jouw kaart is prachtig! Helaas is onze printer kapot en ik zie mijn vader nog niet zo snel op zijn werk kaartjesteksten voor me uitprinten, hihi.

Jol@nd@ zei

Wat gaaf heb je dit gemaakt zeg!

Groetjes Jolanda

redscrap zei

wat een super leuke kaart, leuk idee ,een beetje van je zelf en een beetje van . . . ..
groetjes mina
http://redscrap.blogspot.com/