woensdag 6 juli 2011

The best friends in the universe, gemaakt door Gastdesigner Jolanda Oudshoorn

Jolanda heeft weer een nieuw thema voor het October Afternoon - Rocket age papier gevonden...the best friends in the universe! Ze heeft de journaling op de blauwe achtergrond, rondom de foto geschreven. Zo wordt het één geheel met de rest van de lay-out.

Dit is Jolanda's werkbeschrijving:
Als basis vel heb ik Rocket age – Deep space probe gebruikt. Daarna heb ik verschillende kaartje geknipt uit Black hole en die rondom de layout geplakt. Het vel is daarna bewerkt met de edge distresser en er zijn zwarte lijnen op gezet.

De foto is gemat op return voyage. Onder de foto zijn rechthoeken geplakt van return voyage/black hole en blast off. De randen hiervan zijn bewerkt met zwarte inkt en de edge distresser. Op de foto is de titel geplakt met Thickers en letters van My little shoebox. De stans van Tim Holtz Umbrella is naast de foto geplakt en bewerkt met inkt. Rechtsboven is een stukje filmstrip van Tim Holtz, brad van eyelet outlet, chipboard sticker van rocket age en een ticket op de layout geplakt. Op de layout is de journaling geschreven met een zwarte pen. Verder is de layout afgewerkt met SticklesPaper glaze en nietjes.

4 opmerkingen:

redscrap zei

mooie lay out
groetjes mina

Romy zei

Wat een gaaf thema voor bij deze papierlijn. Het is een supermooie vriendinnenlayout geworden!

Lean zei

heel mooi lootje lekker veel te zien ook!

Astrid Zwaan zei

Er is veel te zien op de layout, ik ben helemaal weg van de papierlijn...en wat een geweldig layout heb jij weer gecreeerd.....