zondag 3 juli 2011

I'm a Mood Papercrafter and am proud of it!


Sinds enige tijd bestaat de blog "Mood Papercrafter". Ik ben dol op deze blog. Niet alleen omdat mijn lieve vriendin Odetta deze blog opgestart heeft maar vooral om al het enthousiasme en creativiteit dat deze blog uitstraalt.

Dit schrijft Odetta over "Mood Papercrafter": 

"De blog Mood Papercrafter is eigenlijk per ongeluk ontstaan. Nadat de vorige computer kapot was gegaan, kon ik bij mijn nieuwe computer niet bij mijn andere blog (http://somersetgarden.blogspot.com/ ). Uit frustratie is deze blog toen aangemaakt.

Maar al gauw genoeg kon ik op mijn Somerset Garden Blog, dus zat ik met een lege blog met een veel te leuke naam te kijken. Toen ontstond er bij mij een idee, om geweldige designers, die ik via het blogcircuit en internet heb leren, wil ik gaan benaderen met de vraag om mij te helpen deze blog te gaan vullen. Deze designers zullen een opdracht met een bijpassende kit van mij ontvangen om zodoende een project te kunnen maken. Het project kan een 12 x 12 inches layout, of een mini-album of een kaart zijn.
Tevens komt er ook een interview met de deelnemende designer. Het interview bestaat uit een vaste vragenlijst, zodat wij wat meer te weten komen over designer.
De bedoeling van Mood Papercrafter is om creatieve mensen te inspireren en uiteraard te laten meegenieten van al het moois wat er wordt gemaakt."
 
Ook ik heb een geweldige kit gekregen met daarin oa. papier van 7gypsies en mocht daarmee een journaling maken. Jullie weten denk ik inmiddels wel dat ik dat heel graag doe. Inmiddels is de journaling af en doorgemaild en als het goed is staat hij nu online op de Mood Papercrafters blog: http://moodpapercrafter.blogspot.com/ Dank je wel Odetta voor deze kans en voor je uitnodiging. Ik ben er erg trots op dat ik een plaatsje op/in je nieuwe blog gekregen heb.
 
Binnenkort plaats ik hem ook hier op deze blog online, met uitleg over sommige techniekjes die ik heb gebruikt maar je kunt nu al een kijkje nemen op de Mood Papercrafters blog. Daar zie je oa. ook inzendingen van Romy Veul, Jolanda Simons en Carine Camu.

6 opmerkingen:

Odetta zei

Oh, er zit een heel rood kopje voor het scherm van de computer. Wat een lovende woorden! Ik word hiervan heel erg verlegen! Ik vond het een hele eer dat jij hebt meegedaan. Niet omdat jij een lieve vriendin van mij bent, maar omdat jij ook een geweldige scrapster bent! Heel hartelijk bedankt voor jouw deelname! Een zalige zondag!!! Odetta

Romy zei

Wauw, wat een geweldige journal heb je ervan gemaakt! En wat gaaf dat die nu staat te pronken op het Mood Papercrafter Blog! Je hebt het echt verdiend: je stijl is prachtig!

femke zei

mooi boekje

Jol@nd@ zei

Het boekje dat je voor het blog gemaakt heb vind ik echt super geworden!!

Groetjes Jolanda

Lean zei

super gaaf bummetje /journal heb je gemaakt Marianne.

Marlieke zei

Helemaal leuk dat je uitgenodigd ben voor die fantastische blog! Zoals jij al zegt, is het een erg leuke blog en ik vind het dan ook leuk om awat meer over de designers te weten te komen!