maandag 15 augustus 2011

De vakantie is bijna voorbij en expositie

De vakantie zit er alweer bijna op. Helaas wat kleine akkefietjes zoals een caravanband die leeg liep, een kleine botsing met een paaltje en een kapotte ruit (zo fijn die opspattende steenjes op de snelweg) maar zojuist is de Carglass man gekomen om deze te vervangen en ook de andere akkefietjes zijn weer opgelost. We hebben ontzettend genoten van de vakantie en veel dingen gezien, waaronder Stockholm. Ik zal binnenkort foto's plaatsen, er was al naar gevraagd, stelletje ongeduldige meiden haha.

Henri is alweer aan het werk en ik heb nog een paar daagjes vrij om de laatste dingetjes te doen en nog wat met de kids te relaxen. Vanaf woensdag as. (17 augustus) worden alle betaalde bestellingen verzonden. Bijna iedereen heeft hierover inmiddels al bericht gehad.

Ook heb ik in de vakantie niet stil gezeten, ik zat al een poosje te broeden op wat dingetjes en die heb ik in de vakantieperiode uit kunnen werken, maar daar horen jullie tzt. nog van.

Ook hebben Lynn en ik vandaag een expositie in de Bibliotheek in Sint-Oedenrode ingericht, mijn eerste. Ik ben heel benieuwd naar de reacties. Als je het leuk vindt en in de buurt woont kun je een kijkje nemen. Ik was mijn fototoestel vergeten maar zal binnenkort foto's maken en ze op de blog plaatsen.

Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de vakantie en als je nog mag gaan dan wens ik je nog heel veel plezier.

4 opmerkingen:

Lean zei

effe bij komen dus en wel foto´s maken hoor van je expositie...
groetjes,Lean

Romy zei

Welkom terug! Zo te horen hebben jullie het super gehad. En ik ben heel benieuwd hoe jullie Stockholm vonden. Wij zijn er 1,5 week geleden geweest en vonden het zo'n prachtige stad...dat helderblauwe water overal om je heen...ik zou zo weer terug willen:) Ben heel benieuwd naar de foto's! En gefeliciteerd met de expositie! Wat een geweldige eer! Helaas is het 1,5 uur reizen voor mij en zitten we deze week zonder auto:( Maar ik zou het super vinden als je een paar fotootjes van de expositie zou kunnen plaatsen op je blog...hint, hint, hihi.

redscrap zei

Fijn dat je weer heel terug bent, en nu maar weer leuke creaties laten zien, he!
groetjes mina

Marlieke zei

Welkom terug!!
Kleine akkefietjes noem je dat. pft...ik vind het ellendige dingen. Maar de welbekende Carglass mannen hebben het zo opgelost he ;-)
gaaf dat jullie een expositie hebben. Tot wanneer? ben wel heel benieuwd, maar zoals je weet begint ook voor mij het schooljaar weer en woe-do-vrij ben ik alweer op school te vinden. Vandaag zit ik al 3 uur te ploeteren op een nieuw rooster, maar het lukt niet echt, haha. En...ze belden zojuist op dat de babykamer er is. Die kunnen we dus op gaan halen en in elkaar gaan zetten. Dus of er tijd overblijft voor de expositie? Ik hoop het, maar ben er een beetje bang voor. Ga het wel proberen. En anders wacht ook ik geduldig op de foto's die op je blog zullen verschijnen....