zaterdag 24 september 2011

You are so special, gemaakt door Designlid Anja Curvers


Anja heeft deze prachtige lay-out gemaakt n.a.v. een sketch. Ze laat hier zien dat je helemaal niet veel dessinpapier nodig hebt om een mooie lay-out te maken. Met diverse embellishments, bloemen, stempels en taartrandjes kun je de mooiste lay-outs maken. Dit is haar werkbeschrijving.

Als ondergrond heb ik een vel prima marketing ledger papier gebruikt.


Een tweetal taartonderzetters met glimmermist bewerkt en van beide een cirkel gevormd. Het restje wat overbleef heb ik tot een bloem gevowuen en rechtsonderin op de layout verwerkt.

Uit het prima marketing alla papier een cirkel gesneden en hierop twee stroken papier verwerkt een strook is van het prima marketing alla papier de andere strook komt uit de my mind’s eye paperpad lost en found 2 breeze. Ook de uitgeknipte labels komen uit de paperpad van my mind’s eye. De foto is eveneens gemat op prima marketing alla.

Wat vlinders opgeplakt en voorzien van strassteentjes. Twee stukjes filmstrip van Tim holtz verwerkt. Onder de labels rechts naast de foto heb ik een acetate shape van kaiserkraft verwerkt. Verder nog wat gestempeld en de titel is gemaakt met een glimmerscreen van tattered angels.3 opmerkingen:

Marlieke zei

Dat ziet er erg mooi uit. Gaaf om die doily's met glimmemrist te bewerken en dan met elkaar tot een cirkel te vormen. Leuk idee!

Romy zei

Wat een mooie, sjieke layout! En inderdaad, zelfs met weinig dessinpapier slaagt Anja erin de meest mooie dingen te maken!

Brenda zei

Ik vind m echt schitterend!!