zaterdag 8 oktober 2011

I love You, gemaakt door Gastdesigner Henriëtte van OverbeekDit is alweer Henriëtte's laatste lay-out. Ik hoop dat jullie er net zo van genoten hebben als ik en dat jullie weer veel leuke ideetjes hebben gezien die je ook weer op je eigen lay-outs kunt gebruiken. Overmorgen zien we nog een kaartje van Henriëtte's hand maar nu eerst de werkbeschrijving van deze lay-out.

Het dessinpapier wat ik gebruikt heb is allemaal van Worth Remembering van Bazzill.


Bij deze layout ben ik als basis een wit cardstock gebuikt. Rondom heb ik met de naaimachine kronkelende lijnen gestikt. De randen van het papier en de foto zijn bewerkt met de edge distresser en distress inkt vintage photo. Het labeltje is een createbles stansje wat ik heb voorzien van een randje met de Martha Steward randpons. De letters erop zijn gemaakt met een alfabet stans van Tim Holtz. De verdere tekst is van een mini sticker alfabet, bevestigt op wit cardstock, uitgeknipt en de randen bewerkt met de edge distresser. De hartjes zijn geknipt uit wit en bruin golf karton met daar omheen een stukje koord.

De witte bloemen met pareltjes in het midden heb ik gemaakt van wit twisteltouw. Rechts onder zie je een bloem die is gemaakt van organza lint met in het midden een “pareltjes “ knoop. Voor de rest is de lauout afgewerkt met bloemetjes brad, knoopjes en pareltjes.
2 opmerkingen:

Romy zei

Wat een geweldige dingen heeft Henriëtte gemaakt! Deze layout is ook alweer super! En de titel is zo lief:)

Brenda zei

Wat een mooie en lieve LO!