dinsdag 4 oktober 2011

Live in the Now, gemaakt door Gastdesigner Henriëtte van OverbeekDit is Henriëtte's 2e lay-out en ik vind hem zo orgineel en inspirerend. Ik had haar de auto-stansjes (Tim Holtz stans Old Jalopy) meegestuurd en was zo benieuwd hoe Henriëtte deze zou gaan gebruiken.

Dit is Henriëttes werkbeschrijving:

Het dessinpapier wat ik gebruikt heb is allemaal van Worth Remembering van Bazzill.


Bij deze layout ben ik uitgegaan van een vel craft cardstock wat ik aan de bovenzijde heb bewerkt met coffee shop glimmermist. De randen van het desinn papier zijn gescheurd en daarna bewerkt met distress inkt vintage photo. Het scallop randje is uit het dessin papier geknipt. De vogeltjes op de bloemen zijn gestempeld op cardstock, uitgeknipt en daarna met een witte pen bewerkt. Ook de klokjes zijn gestempeld en uitgeknipt en voor de afwerking heb ik aan de klokjes een kettingje bevestigt. De auto’s zijn stansjes van Tim Holtz en zijn bewerkt met een witte gelpen. De stippellijntjes zijn rub-ons zodat het lijkt alsop de auto’s op een hobbelig pad rijden. Rechtboven zie je een die cut quote van Worth Remenbering met daarboven een chipboard key die bewerkt is met distress inkt en voorzien van een stukje touw.

De huisjes van Tin Holtz heb ik gestans uit licht en donker cardstock. Daarna over elkaar geplakt zodat je een 3D effect krijgt. Ook deze zijn met een witte gelpen bewerkt.

Als laatste heb ik de layout afgewerkt met enkele pareltjes en aan de onderrand een klein reepje groene stof.
2 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, die is inderdaad superleuk! Kleurrijk met een vintage tintje. Ik vind de auto's onderaan ook heel gaaf!

Anja (scrappie) zei

Gaaf hoor heel erg leuk gedaan.