zaterdag 15 oktober 2011

The long way down


Oeps, de foto die ik van deze lay-out heb genomen is totaal waardeloos. Dat krijg je als je het eigenlijk te druk hebt. Maar jullie zien het toch wel denk ik?

De titel 'The long way down' heb ik om twee redenen gekozen.
Reden 1: we waren met de trein naar de top van de Gornergrat om de Matterhorn te bewonderen en vandaaruit zijn we zo'n 4 uur naar beneden gelopen om vanuit het middelstation weer met de trein verder af te dalen tot het dalstation. Vandaar stapten we weer op een andere trein om in een half uur tijd nog verder af te dalen.
Reden 2: The long way down is één van onze favoriete boeken (ja van ons alle 4!) en onze favoriete documentaireserie. Hij gaat over Gregor McEwan (ja die van Moulin Rouge) en zijn vriend die samen een wereldreis hebben gemaakt en daarna nog een reis 'The long way down' hebben gemaakt.

Het kaartje linksonder is een souvenier van deze dag, nl. het treinkaartje.

Al het gebruikte papier is van Kaiserkraft uit de Miss Nelly Paperpad. Je ziet dat je met een kleine paperpad (15x15 cm) hele leuke lay-outs kunt maken. Eh...als je van knippen houdt haha.4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een goed gekozen titel! En je layout is ook erg mooi. Ik vind het knap dat je je layouts zo mooi rustig kunt houden zonder terwijl ze er toch mooi opgevuld uitzien:)

Lean zei

Is nog goed te zien hoor gaaf lootje ik vind je kleuren combi echt super bij je foto´s passen.
groetjes,Lean

femke zei

Wat een leuke Lo weer!!!

Marlieke zei

Wat een mooie layout en de titel vind ik ook heel mooi! Heerlijk die (Zwitserse) bergen. Zoals je weet heb ik een zwak voor Scandinavie en Zwitserland. Ook Italie heeft wel wat. Als ik deze layout zo bekijk, heb ik ook meteen zin om weer de bergen in te trekken!