donderdag 6 oktober 2011

Musical droomvlucht is prachtig!

Woensdagavond zijn Luc (10 jaar) en ik naar de Musical Droomvlucht geweest. We hadden vrijkaartjes via Buzzer gekregen en hoewel ik van te voren wat twijfels had...hoe leuk kan een musical over elfen en trollen zijn en zou Luc het wel leuk vinden. Hij is immers al 10 en eh...een jongen! Maar we hebben zo genoten. De decors en de kostuums zijn geweldig mooi, alleen daarvoor keek ik mijn ogen al uit. Ik ga niets verklappen maar de decors lopen telkens zo mooi en ingenieus in elkaar over. Ook het verhaal is spannend. Een 11 jarig meisje, Lila, is niet gelukkig. Haar ouders maken altijd ruzie en hebben geen tijd voor haar. Ze blijft een weekend bij haar oma. Zij wil graag verder gaan aan het elfenboek dat ze aan het maken zijn maar Lila gelooft niet meer in elfen. En dan begint de droomvlucht...is het echt of toch een droom?
We hebben zo ontzettend gelachen om de goede trol Krakeel en om Fladder, de spion van de trollen. Er spelen veel kinderen mee die geweldig goed kunnen zingen en acteren.
We vonden het ook zo leuk dat de spelers regelmatig door de zaal lopen en op vreemde plaatsen op of naast het podium verschijnen.

Mijn zoon zei in de pauze dat hij het zoooooo'n mooie musical vond en dat wil heel wat zeggen uit de mond van een 10jarige die van Starwars- en Lord of the ring films houdt!


Dit is één van de mooiste liedjes van de musical. Wat kan 'Lila' prachtig zingen. Ze kreeg nog net geen staande ovatie nadat ze een solo had gezongen! En wat een heerlijk sprankelende oma heeft Lila.Rosalie de Jong speelt de Elfenkoningin. Zij werd derde bij 'Op zoek naar Mary Poppins'. En ook zij was geweldig!

Ook leuk was dat Erwin van Lambaart in de zaal zat, samen met zijn creatieve team.(de grote man van de van de Ende producties, hij was ook jurylid bij 'Op zoek naar...').

Wil je meer weten over deze mooie musical? Hier kun je een brochure downloaden. Er zijn ook filmpjes te bekijken. Zie je alleen de voorpagina? Klik dan met de rechter muisknop en kies 'speel alles'. http://musicals.nl/download/Brochure_Droomvlucht_Buzzer/Brochure_Droomvlucht_Buzzer.swf


En...je krijgt nu 11 euro korting bij elk 2e kaartje!

Geen opmerkingen: