zaterdag 31 december 2011

Knuffels voor Poekie en een hele fijne jaarwisseling gewenst

Gisteren kreeg ik een berichtje van Saskia (Poekie) dat de knuffels die ik heb gedoneerd aan de kinderkankerafdeling van het ziekenhuis in Gent zijn aangekomen. Gelukkig maar want ik had ze in een brievenbusdoos gepropt (dit ivm. de niet misselijke verzendkosten voor pakketpost naar België) en de brievenbusdoos stond nogal bol, maar het is allemaal goed gegaan.
Wil je ook knuffels doneren voor de kinderen daar een behandeling krijgen en die een troost- en steunvriendje kunnen gebruiken? Neem dan een kijkje op de blog van Poekie:
http://poekie-knuffel.blogspot.com/ Daar vind je ook alle knuffels die al bij Poekie binnen gekomen zijn.
Ik zie jullie graag terug in 2012, een nieuw jaar vol nieuwe (scrap)mogelijkheden en hopelijk veel leuke momenten die erom vragen gefotografeerd (en dus gescrapt) te worden. Ook kijk ik altijd erg uit naar de leuke reacties die op mijn blog en via de webwinkel binnenkomen.

Ik wil graag iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen!
Wij vieren het thuis, samen met ons gezinnetje aangezien veel vrienden momenteel op vakantie zijn. Maar we gaan zo meteen lekker oliebollen bakken en pannekoeken en we hebben het spel Catan al klaarstaan. Aangezien ik deze week al een paar keer verloren heb met Risk moet ik me vanavond toch kunnen revancheren haha.
Ik ben momenteel bezig de laatste hand te leggen aan mijn 'leuke dingen boekje' van dit jaar zodat ik met een schone lei aan volgend jaar kan beginnen. Ik maak er binnenkort een foto van.

Een hele fijne jaarwisseling allemaal en als je meedoet met de staatsloterij of postcodeloterij...heel veel succes!
3 opmerkingen:

Lean zei

hihihi ik zie die doos al helemaal voor mij!
Jij ook een fijne jaarwisseling en een mooi 2012!
groetjes,Lean

Poekie zei

Bedankt om het Poekie-project nog eens extra in de kijker te zetten! Jouw knuffels wachten hier al ongeduldig op een nieuw vriendje... in tussentijd worden ze goed verzorgd hoor! :)
Wij vieren Oudjaar dit jaar ook gewoon gezellig thuis! Lekkere hapjes en 'n drankje, filmpje,... gewoon rustig genieten!

Ik wens jullie graag een héél mooi 2012!!

Poekie & Saskia & familie

Romy zei

Ik wens jullie ook een fijne jaarwisseling! En een heel gelukkig en gezond 2012!