zaterdag 28 januari 2012

Kaart 'hart', gemaakt door Gastdesigner Jolanda Simons


Jolanda heeft nog een kaartje gemaakt. Ze heeft diverse formaten papier uit de Miss Nelly paperpad (15x15 cm. groot) uitgesneden en op de kaart geplakt. Ook heeft ze een stuk papier uitgescheurd en vertikaal opgeplakt. Daarachter heeft ze een kantje geplakt. De button linksonder is van Jenni Bowlin.

Het 3d hart heeft Jolanda als volgt gemaakt: Ze heeft een hart uitgeknipt uit zowel dessinpapier en rood papier. Alleen het midden van het hart heeft ze vastgeplakt, dit op het gescheurde stuk papier gelijmd en daarna dit alles vastgestikt. Omdat de zijkanten van het hart los van de ondergrond blijven wordt het een 3d hart.


15x15 cm. paperpads zijn plezier geprijsd en kunnen als brievenbuspost verzonden worden. Doordat in één blok veel soorten dessinpapier zitten (waarvan de motieven ook kleiner zijn dan van hun grote 30x30 cm. 'zusjes') kun je er op zoveel leuke manieren mee werken. Ze zijn geweldig om te gebruiken voor kaarten, mini-albums en dus ook grote (30x30 cm.) lay-outs zoals je in de vorige berichten kunt lezen en zien.Geen opmerkingen: