donderdag 9 februari 2012

You are my favorite memory

Ik heb vandaag 2 berichtjes geplaatst, kijk ook naar de mooie lay-out van Anja, onder dit bericht.


Ik vind het altijd belangrijk om journaling te gebruiken in de lay-outs van mijn kinderen. Nu weet ik immers alles nog maar later zijn veel herinneringen vervaagd en is het leuk om ze terug te lezen. Journaling hoeft niet altijd alleen maar positief te zijn. In ieders leven gebeuren immers ook dingen die niet zo leuk zijn en ook dat mogen mijn kids later teruglezen. Misschien dat ze herkenning vinden op het moment dat hun (eventuele) kinderen puberen.
In deze lay-out van mijn dochter geef ik in de journaling aan dat ik er erg van geniet om haar te zien opgroeien maar dat ik het ook moeilijk vind dat onze sterke band momenteel losser is. Als je op de lay-out klikt kun je alle journaling lezen.

Gebruik je zelf ook journaling op je lay-outs? Beschrijf je dan alleen de positieve dingen of verwerk je ook wel eens je twijfels of niet zo'n leuke onderwerpen?

Gebruikte materialen:

Eline`s Paperbloc In the Meadow - Marianne Design - Eline Pellinkhof * PB7028
 4 opmerkingen:

Marlieke zei

Aha de layout waar ik gisteren tijdens de crop al even in het echt naar heb mogen kijken. Hij is mooi!! En wat een treffende journaling.

Marlieke zei

Ik heb je trouwens genomineerd voor een blogaward. Als je wilt mag je hem op mijn blog op komen halen. Groetjes Marlieke

Cornelie zei

Mooi! Ook met de tekst erbij! Maak sinds kort af en toe een LO, maar je zet me aan het denken, en ik schrijf er heel weing, te weinig bij! Ga ik veranderen, vind dit erg mooi!
Groetjes Cornelie

Romy zei

Wat een schitterende layout! Zowel de foto als de journaling als de layout zelf!