dinsdag 6 maart 2012

Love those sweet feetIn 2008 waren we op vakantie in Zweden. Luc kwam toen op een dag 'thuis' met ontzettend vieze voeten. Ik kon deze foto niet eerder scrappen omdat mijn vader toen net 2 maanden eerder was overleden en ik zo ontroerd was toen ik hem met deze voeten zag en dat gevoel telkens terug kwam als ik de foto een plaatsje in zijn album wilde geven. De reden daarvan heb ik in de journaling opgeschreven:

"Heerlijke vieze voeten betekent dat je het heel leuk hebt gehad. Je bent de hele dag bezig geweest met het bouwen van hutten en een vuurplaats. Ik vind het heerlijk je zo te zien genieten en nu helemaal...je was en bent zo verdrietig na het overlijden van opa maar ik ben blij dat je ook nog volop kunt genieten en pret kunt maken. Ga zo door schatje, word maar lekker vies en geniet zo veel je kunt!!!"

Werkwijze:
De cardstock is bewerkt met inkt en een mask. Daarna heb ik alle dessinpapier (alles van LilyBee design) op de lay-out verwerkt en de lay-out gedeeltelijk besprayed met glimmermist. Daarna tape en rub-ons verwerkt. Een titel gemaakt van letterstickers en van foamstempels. Alles is beinkt. 2 hoeken zijn bewerkt met een zwarte pen.

Gebruikte materialen:

Wit Cardstock - Bazzill * BZ 10-1001 Glimmermist Gold 1oz. - Tattered Angels * K181al Colorbox Cat`s Eye black pigment inkt Versafine onyx black * vf-82

Identi-pen zwart - Sakura * 117003/1501 Head over heels crush - Lily Bee Design * HHP-P12-154 Harvest market paperpad 15x15 cm. - Lily Bee Design * HHP169  7 stansjes `large butterfly` 

Hoekpons rond medium - Fiskars * 5484 Mini alfabetstickers sunrise - My Little Shoebox * 8412


2 opmerkingen:

Marlieke zei

Mooie layout en weer heel waardevol, vooral door de journaling.

Odetta zei

Een prachtige lay-out over de onbevangenheid van kinderen!