dinsdag 1 mei 2012

Onderonsje in 1960


Deze foto is gemaakt in 1960. Het zijn mijn opa (de vader van mijn moeder, dus mijn vaders schoonvader) en mijn vader in de achtertuin van mijn opa. De foto is niet scherp maar ik vond de sfeer van de foto toch zo bijzonder dat ik hem wel heel graag wilde verwerken in mijn scrapbook. Omdat de foto in de zomer is genomen heb ik gebruik gemaakt van oranje en groentinten.

Ik blijf het zo bijzonder vinden om deze oude foto's te scrappen...foto's van een tijd waarin ik nog helemaal niet bestond maar die toch heel veel voor me betekenen. Het is immers de geschiedenis van onze familie en daar horen vooral ook allerdaagse onderwerpen bij.

Gebruikte materialen (door op de afbeeldingen te klikken kom je meteen op de juiste pagina terecht):
Butterflies Laced with Grace - Glitz Design * LW2938 Plaid  Laced with Grace - Glitz Design * LW2976 Stripe Laced with Grace - Glitz Design * LW2945 
Thickers foam cream soda olive - American Crafts * AC42717 Mini alfabetstickers apples - My Little Shoebox * 8410Colorbox Cat`s Eye black pigment inkt Border pons apron lace - Fiskars *4597
3 opmerkingen:

Lean zei

Je hebt groot gelijk om deze te scrappen ..gave titel ook!
doegggg,lean

Marlieke zei

Wat een mooie warme layout. Heel bijzonder zo' n foto inderdaad. Ik had me niet opgegeven voor de crop van aanstaande woensdag (uh morgen dus) en achteraf is dat maar goed ook: ik ben afgelopen woensdagnacht in het ziekenhuis opgenomen. Inmiddels wel weer thuis, maar ik kan nog vrijwel niets...eigenlijk ook niet computeren. Laat staan scrappen, haha. Maar volgende keer hoop ik er weer bij te zijn hoor (al zitten de weken dan natuurlijk alweer heel vol met alle activiteiten rondom het einde van hett schooljaar....)

Odetta zei

Oh, zucht.... wat een prachtige lay-out. Het voelt als een warme zomerdag! En wat ging men toen toch stijlvol gekleed!