donderdag 26 juli 2012

Even doorbijten


Als je op de afbeelding klikt zie je een grotere weergave en kun je de journaling lezen.
Ook dit is weer een weekfoto (zie vorige berichten).

TIP: Soms heb je foto's die niet zo 'speciaal' zijn (al zijn alle foto's van je kleintje natuurlijk heel bijzonder).
Dan is het leuk om op een lay-out met een thema te werken. Op deze foto bijt mijn dochter op haar bijna doorkomende tandje. Dus heb ik een lay-out gemaakt over het aantal tandjes die ze op dat moment had en wat andere bijzonderheden over haar poets- en flosgewoontes (echt hoor, lees de journaling maar :-))
Zo wordt een gewone foto toch heel bijzonder en je journaling speciaal.

Gebruikte materialen (als je op de afbeeldingen klikt kom je op de juiste pagina en zie je alle bijzonderheden van dat materiaal):

Liquid Pearls baby blue - Ranger * LPL01959 Liquid Pearls bisque - Ranger * LPL - 28062 Thickers foam delight robin`s egg - American Crafts * AC53073 7 stansjes `large butterfly`Hoekpons rond medium - Fiskars * 5484 Kleine vlinderpons 4 - Easy Punch * 5053

2 opmerkingen:

Marlieke zei

Ah! Hoe geweldig is dit?! Superleuk gedaan. En die journaling.....haha. Mooi gedaan! Bij Femke denk ik al twee maanden dat ze haar eerste tandje krijgt, maar toch komt het maar niet. Wij wachten nog rustig af.

Gerrina zei

Mooi zo, zo wordt een LO toch heel persoonlijk! Heerlijk toch om deze foto's nu in LO's te verwerken en terug te denken aan die tijd, terwijl de dochter nu met heel andere dingen bezig is.... Groetjes, Gerrina