vrijdag 17 augustus 2012

Geboortekaartje


Kaartjes maken blijf ik altijd wat lastig vinden. Ik snuffelde eens in mijn papierbakken waar mijn restjes liggen en toen vond ik dit papiertje, nog net groot genoeg voor de kaart. De witte ondergrond heb ik uitgestanst net als de kinderwagen. Deze heb ik besprayed met glimmermist. Daarna heb ik de eyelets bevestigd (ik heb 'gefoezeld' want de eyelets gaan alleen door het witte cardstock en niet door de ondergrond. Liever lui dan moe zullen we maar zeggen.
Als laatste heb ik de vlindertjes geponst en opgeplakt.

Product Linken:
Labels four - Spellbinders / Nestabilities * S4 190Kleine vlinderpons 4 - Easy Punch * 50533 stansjes wandelwagenGlimmermist S.W.A.K. 2 oz. - Tattered Angels * 01401

Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Dora zei

wel een hele leuke geboortekaartje gemaakt. de achtergrondpapier is prachtig.
en wat toevallig.....wij zijn net afgelopen zondag oom en tante geworden van een nichtje die Lara wordt genoemd. ik ben met een slinger aan het maken voor hun met die naam erop.
groetjes

Marlieke zei

Mooi kaartje hoor. En ik vind Lara een hele mooie naam. Ik ben ook flink in de weer geweest met glimmermist. Ben aan een projectje bezig en tot nu toe wordt het wel heel mooi, al zeg ik het zelf. Ik hoop het dit weekend af te krijgen....

Romy zei

Het is een echt meidenkaartje! Hij is supermooi geworden. Ik vind vooral de fladderende vlindertjes erg leuk.

Ik moest trouwens erg lachen om je reactie op mijn vorige blogberichtje. Ik moet inderdaad wel heel veel mazzel hebben om vier kinderen krijgen die ook nog eens allemaal heel braaf naar hun moeder luisteren;)