zondag 12 augustus 2012

Weer een crop op 22 augustus

Woensdagavond 22 augustus hebben we weer een crop.

We gaan deze avond samen scrappen. Je neemt je eigen project mee en gaat hiermee aan de slag. Tijdens de crop scrap je samen met anderen, je wisselt ervaringen uit en doet zo weer nieuwe ideeën op. Koffie/thee en iets lekkers staan voor je klaar net als diverse gereedschappen, ponsen en inkt. Ook de cuttlebug staat klaar voor gebruik, alleen voor stansjes die je ook op deze avond gebruikt. Ik geef op deze avond geen les maar geef natuurlijk wel tips als je dat wilt en ook leg ik een nieuwe techniek uit als je daar meer over wilt weten. Zo hebben we een paar maanden geleden een miniworkshopje 'wat te doen met embossingpoeder' gedaan.

O ja..het is vooral heel erg gezellig!

Tijdens de crop die je volgt krijgt je 10% korting op alle aankopen.


Wil je hier ook een keertje bij zijn? Er zijn nog 3 plekken vrij voor komende crop. Je kunt je hier aanmelden.

Ook kun je je via deze link aanmelden voor de andere cropdata van dit jaar.2 opmerkingen:

Marlieke zei

Ha Marianne,

De crops zijn inderdaad altijd erg gezellig. Ik had je al gemaild dat ik weer met sporten begin en wel juist op de woensdagavond. Maar dat geeft anderen weer de mogelijkheid om WEL aan te sluiten aan jouw tafel ;-)

Oja...ik heb mijn bestelling trouwens ontvangen hoor. Maar Femke werd ziek van de week en dit weekend kwamen Maarten en ik tegelijk plat te liggen. Ik heb dus nog geen berichtje achter gelaten maar het was weer dik in orde, wederom bedankt!

Lean zei

Veel plezier het scrap seizoen is weer geopend!