zaterdag 16 februari 2013

Doe ook mee met dit nieuwe Poekie project

Misschien is het jullie al wel eens opgevallen, de poekie banner op mijn blog. Poekie's zoon heeft lymfeklierkanker (het gaat nu gelukkig heel goed met hem) en tijdens hun verblijf in het UZ Gent Tijdens ons verblijf in het UZ Gent haakte ze een robot, een muis en een katje voor een paar kindjes van de afdeling. Maar natuurlijk verdienen alle zieke kindjes een mooie knuffel! En daarom heeft ze jouw hulp nodig! Heb jij ook zin om een knuffel te haken, breien of van stof te maken?
Kijk dan op haar blog. Ik heb een poos geleden 3 knuffelkonijnen gemaakt en inmiddels zijn er al meer dan 280 pakketjes knuffels verstuurd naar diverse ziekenhuizen.

Nu heeft ze een nieuw project:

Haken jullie mee? Oproepje!


Dag lieve creatieve mensen,

Poekie heeft 'n vraagje...

Eind april gaan we weer naar het UZ Gent, met Poekie-pakketjes voor de kinderkankerafdeling.

Poekie dacht dat 't leuk zou zijn om ook kleine pakketjes te maken... voor de broertjes en zusjes, voor de afdeling algemene pediatrie, misschien zelfs voor het UZ Leuven en UZ Antwerpen. Gewoon eens een extra knuffeltje tussendoor dus! :)

Eind april, lente, konijntjes... dus deze kleine, schattige konijntjes zijn dan ideaal om af te geven!

Het Patroontje Konijntje Pluis van Stip En Haak is helemaal gratis!

Doen jullie mee? De konijntjes zouden dan tegen half april bij Poekie moeten zijn, zodat er nog voldoende tijd is om ze mooi te verpakken.


Ons adres : Poekie-project, Jeroen Boschlaan 24, 2840 Rumst, België

Alvast hartelijk bedankt!

Lieve groetjes van Poekie!Ik doe zeker mee, ik heb al een konijntje af en ben van plan een hele brievenbusdoos vol te haken. Moet lukken voor half april toch?
Doe je ook mee en ben je nog op zoek naar catania haakgaren? Deze kun je hier vinden.

 

1 opmerking:

Poekie zei

Wow, bedankt om de Poekie-oproep op je blog te delen, SUPER!!

Dikke knuffel van Poekie!!
xxx