woensdag 8 januari 2014

Deken haken 2014 en scrap-/haakavonden

Goedendag allemaal,

Ik ben inmiddels weer flink gevorderd met het haken van deze o zo leuke streepdeken. Het eerste bericht, waarin alle informatie over deze deken en de Crochet along 2014 staat, vind je hier ** KLIK **.
Crochet along is een groep haaksters die elke week 2 tot 4 rijen van deze deken haken. Je kunt ze volgen op facebook. Deze groep is vorige week pas begonnen dus je kunt nog gemakkelijk eh...inhaken (hihi).
Ik heb besloten het orginele engelse patroon te volgen.

Woon je in de buurt van Sint-Oedenrode en vind je het leuk om samen te haken (bv. tijdens het maken van deze deken) of te scrappen? Wil je graag leren haken of vind je het fijn om daar begeleiding in te krijgen? Kom dan naar één van onze scrap- en haakavonden. Ze zijn reuze gezellig en het is fijn om samen te fröbelen. Klik op ** DEZE LINK ** voor alle informatie en om je aan te melden. Natuurlijk kun je me ook altijd mailen voor meer informatie.


Dit is mijn deken tot nu toe. Het is een combinatie van katoen en acryl. Natuurlijk is de deken veel breder maar dan paste het niet op de foto, vandaar een detailweergave.

Volgende week begin ik echt weer met scrappen. Ik loop over van de ideeën maar ik heb het deze week nog druk met allerlei dingen voor/in de webwinkel.De Duo Birdhouse Keyring vogelhuisjes zijn weer volop voorradig, in allerlei leuke kleurcombinaties. Je kunt ze ** HIER ** in de webwinkel bekijken.

Zo dat waren alle nieuwtjes weer voor vandaag. Ik wens jullie een hele fijne dag.
2 opmerkingen:

Huis en Haak zei

Wat ben je al ver met de deken....enne....hij wordt leuk! Ik ben ook begonnen, maar heb met mezelf afgesproken dat ik elke vrijdag het Nederlandse patroon volg, want ik ben bang dat ik anders alleen maar aan deze deken blijft haken. En ik heb nog zoveel andere dingen te m(h)aken! Kom ik af en toe bij jou spieken hoe het patroon vordert! Succes!

femmoltje zei

Hoi hoi

Wat een mooie deken..
Enuhh 2 tot 4 rijen per week en pas 1 week bezig???

Jou kennende ben je eind deze maand klaar met je hele deken haha..
Maar hij is wel heel mooi aan het worden.

gr femke